Home / Sport / Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad sunt lideri

Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad sunt lideri

Clubul Sportiv Școlar Bârlad ocupă prima poziție în Divizia Națională de Juniori U16, zona Moldova. Rugbyștyii bârlădeni au un parcurs perfect până acum, cu două victorii din tot atâtea partide disputate și cu două puncte bonus.

Bârlădenii au reușit să marcheze 97 de puncte, în timp ce adversarele au marcat împotriva lor doar 14 puncte. CSS Bârlad a dispus până acum de CSS Tecuci, cu 45 – 15 și de CTTV Galați, cu 52 – 0.

Greul începe abia acum pentru CSS Bârlad U16, pentru care urmează două meciuri mult mai grele, cu ocupantele locurilor doi și trei. Primul dintre ele va avea loc duminică, de la ora 15.00, când bârlădenii vor primi vizita celor de la CSS Gura Humorului. Ocupanta locului doi are cu un punct mai puțin decât CSS Bârlad, însă a disputat deja meciul tur cu CSS Unirea Iași, contracandidată serioasă pentru calificarea la Turneul Final al DNJ U16. În faza următoare a competiției vor participa primele două clasate din zona Moldova și ocupantele locurilor 1 – 4 din zona Muntenia. Pe primul loc în zona Moldova a DNJ U16 se află CSS Bârlad, cu 10 puncte. Locul doi este ocupat de CSS Gura Humorului, care are 9 puncte. Completează podiumul CSS Unirea Iași, cu 6 puncte. CSS Tecuci e pe patru, cu cinci puncte. Lanterna roșie CTTV Galați are 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: