Google+
Home » Justitie » Un șofer a scăpat fără nicio zgârietură după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă în Brodoc

Un șofer a scăpat fără nicio zgârietură după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă în Brodoc

Un șofer în vârstă de 22 de ani, din municipiul Vaslui, a scăpat fără nicio zgârietură după ce, din cauza vitezei cu care mergea cu mașina cu volan pe dreapta, s-a răsturnat într-o intersecție din suburbia Brodoc. Polițiștii nu l-au iertat și l-au amendat pe tânăr cu 870 de lei pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Noroc chior pentru un șofer din municipiul Vaslui. Tânărul de 22 de ani s-a răsturnat cu mașina și a scăpat fără nicio zgârietură, deși autoturismul a fost avariat destul de grav. Mai mult decât atât, șoferul a ieșit singur din mașină, fără a mai fi nevoie ca echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui să intervină. Însă, tânărul nu a scăpat și de rigorile legii.

În urma cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu a adaptat viteza într-o intersecție din localitatea Brodoc, fapt pentru care s-a răsturnat. Polițiștii i-au aplicat conducătorului auto o sancțiune contravențională de 870 de lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pe lângă viteza cu care a intrat în intersecție, o altă posibilă cauză a accidentului a fost și faptul că mașina avea volanul pe partea dreaptă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: