Home / Justitie / Un șofer a scăpat fără nicio zgârietură după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă în Brodoc

Un șofer a scăpat fără nicio zgârietură după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă în Brodoc

Un șofer în vârstă de 22 de ani, din municipiul Vaslui, a scăpat fără nicio zgârietură după ce, din cauza vitezei cu care mergea cu mașina cu volan pe dreapta, s-a răsturnat într-o intersecție din suburbia Brodoc. Polițiștii nu l-au iertat și l-au amendat pe tânăr cu 870 de lei pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Noroc chior pentru un șofer din municipiul Vaslui. Tânărul de 22 de ani s-a răsturnat cu mașina și a scăpat fără nicio zgârietură, deși autoturismul a fost avariat destul de grav. Mai mult decât atât, șoferul a ieșit singur din mașină, fără a mai fi nevoie ca echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui să intervină. Însă, tânărul nu a scăpat și de rigorile legii.

În urma cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu a adaptat viteza într-o intersecție din localitatea Brodoc, fapt pentru care s-a răsturnat. Polițiștii i-au aplicat conducătorului auto o sancțiune contravențională de 870 de lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pe lângă viteza cu care a intrat în intersecție, o altă posibilă cauză a accidentului a fost și faptul că mașina avea volanul pe partea dreaptă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu la grădinița din Pribești. Copiii au fost mutați în școala din localitate

Clădirea grădinițel din localitatea Pribești ...

Un tânăr fără permis a dărâmat cu mașina gardul unei case din Vaslui. Ulterior, a încercat să păcălească polițiștii

Un tânăr de 28 de ...

Carambol între trei mașini, în fața Spitalului Județean Vaslui. Șoferul vinovat, lăsat fără permis și amendat

Trei mașini au fost implicate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: