Google+
Home » Social » GAZ EST pe cea mai înaltă treaptă a podiumului antreprenoriatului românesc

GAZ EST pe cea mai înaltă treaptă a podiumului antreprenoriatului românesc

Evaluarea performanței este, în orice domeniu, o recompensă și, totodată, un impuls al progresului. O evaluare asumată a rezultatelor unor companii, reflectată în clasamente obiective și transparente, reprezintă de fapt o diagnoză a mediului de afaceri, un tablou cât mai real al performanțelor unei economii. Iată de ce, în fiecare an, companiile devenite repere în economia regională și chiar în cea națională, așteaptă cu interes momentul evaluării și al dezvăluirii locului pe care ajung să îl ocupe în clasamente realizate de către autorități cu expertiză în domeniu. Locul atribuit în aceste topuri anuale reprezintă, practic, oglinda activității pe care firma a desfășurat-o timp de un an, în tumultul unei competiții permanente.

Din fericire, mediul de afaceri vasluian are un nume prezent în mod constant în aceste clasamente naționale economice cu o notorietate incontestabilă. Există o companie vasluiană care, în cei 15 ani de activitate, a reușit o performanță neegalată încă de nicio altă societate în domeniul său de activitate. Această companie este GAZ EST S.A., distribuitor și furnizor autorizat de gaze naturale, un IMM solid cu o ascensiune, pentru mulți, surprinzătoare dar reconfirmată de la un an la altul, o societate recunoscută deja ca brand în domeniul său de activitate. GAZ EST și-a depășit de mult notorietatea locală, fiind astăzi în topul furnizorilor de gaze naturale din România.

Iată că, în acest an, GAZ EST S.A. ajunge pe cea mai înaltă treaptă a podiumului național. Topul Național al Firmelor Private din România reprezintă un eveniment de referință pentru mediul de afaceri românesc. Este poate cel mai mare eveniment de business care analizează activitatea a peste 676.000 de firme, premiindu-i pe cei mai buni 600 antreprenori, oferind recunoaștere pentru meritele întreprinzătorilor și promovând cele mai performante întreprinderi ale anului anterior. Pe 2 noiembrie 2018, la București, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, în parteneriat cu Guvernul României și cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, organizează cea de-a XXVI-a ediție a acestei manifestări de tradiție pentru antreprenoriatul românesc. Este un clasament cu recunoaștere internațională, care transpune bunele practici europene și internaționale din domeniu având la bază informațiile furnizate de către Oficiul Național al Registrului Comerțului, în funcție de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanță globală în afaceri. În topul național din acest an, întocmit cu multă rigurozitate și profesionalism, compania GAZ EST S.A. ocupă, la categoria întreprinderi mijlocii, LOCUL 1 în clasamentul național după productivitate, LOCUL 1 după cifra de afaceri, LOCUL 2 după performanța globală și LOCUL 4 după profitul brut.

Și pentru a oferi parcă încă o garanție privind standardele profesioniste ale acestui prim clasament, compania GAZ EST mai primește o confirmare a performanțelor sale în cadrul unui alt Top Național al Firmelor, realizat în exclusivitate de către Camera de Comerț și Industrie a României. În cadrul acestui eveniment, o gală de prestigiu aflată la cea de a XXV-a ediție și organizată, în acest an, tot la București în data de 7 noiembrie 2018, vor fi premiate cele mai performante companii din România. Acest clasament reprezintă, de un sfert de secol, un reper pentru mediul de afaceri românesc, impunându-se ca parte integrantă a culturii de business din țara noastră.

Clasamentul Topul Național al Firmelor 2018 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Ierarhia TNF este construită pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării. Ei bine, și în acest clasament al elitei economice românești, compania GAZ EST ocupă un spectaculos LOC 2 la categoria Servicii – Întreprinderi mijlocii.

Așadar, GAZ EST S.A. confirmă, și în 2018, faptul că performanța adevărată, nu cea accidental obținută doar într-un an, ci performanța reconfirmată ani la rând, poate fi atinsă numai urmând calea responsabilității, a rigorii profesionale și a modernizării permanente, numai printr-o asumare a prezentului cu gândul la un progres echilibrat și bine fundamentat, într-un cuvânt numai prin profesionalism. Cel care conduce activitatea companiei încă de la înființarea sa în anul 2003, omul a cărui viziune a transformat îndrăznețul proiect vasluian Gaz Est din urmă cu 15 ani într-o afacere de succes în lumea antreprenoriatului național, este Directorul General și Președintele Consiliului de Administrație Gaz Est S.A., Ing. Adrian TIGHICI. Iată care a fost declarația sa în contextul rezultatelor excepționale obținute în acest an de compania pe care o conduce:

Este, fără îndoială, rodul muncii unei echipe performante, determinate și într-o permanentă upgradare. Încă de la înființare, obiectivele companiei Gaz Est au fost ambițioase dar au fost întotdeauna orientate către consumator; și, mai ales, nu au fost etape arse artificial în dezvoltarea noastră. De la un an la altul, ne-am dorit ca produsul final oferit clienților să reflecte un nivel tot mai înalt de calitate, asumându-ne adaptarea la o piață a gazelor naturale aflată în permanentă schimbare. Am acumulat valoare noi înșine, individual și colectiv, pentru a putea aduce siguranță și confort abonaților noștri. Ne-am ales cu atenție partenerii de afaceri, am investit semnificativ în resursa umană și în dotări tehnologice moderne, am transformat extinderea rețelei proprii de distribuție a gazelor naturale într-un obiectiv central, conștienți fiind de faptul că aceste investiții aduc plus-valoare în nivelul de trai al oamenilor și, în ultimii 3 ani, ne-am extins activitatea de furnizare în aproape toate județele țării.

În prezent, după 15 ani de activitate, Gaz Est S.A. are 350 km de rețea proprie de distribuție și peste 35.000 de abonați. Se pare că, într-adevăr, am reușit să transformăm experiența acumulată în expertiză și chiar suntem mândri când, în aceste clasamente naționale de prestigiu, GAZ EST S.A. ocupă primele locuri. Este o recunoaștere și o reconfirmare care ne bucură și ne obligă în egală măsură. De multe ori, să ajungi în vârf este mult mai ușor decât să rămâi acolo iar acum, pentru noi provocarea constă în menținerea nivelului de performanță atins. Ceea ce ne dorim să transmitem clienților noștri este că ne vom păstra, și de acum încolo, acel crez care ne caracterizează activitatea și planurile de viitor: siguranța și confortul abonaților. Le mulțumim că au ales oferta Gaz Est și că, prin alegerea lor, au făcut cu putință performanțele noastre.

Ing. Adrian TIGHICI, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație GAZ EST S.A.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: