Home / Sport / Handbaliștii juniori 1de la LPS Vaslui au meci greu, în deplasare la LPS Piatra Neamț

Handbaliștii juniori 1de la LPS Vaslui au meci greu, în deplasare la LPS Piatra Neamț

Echipa de handbal masculin juniori 1 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui va înfrunta duminică formația LPS Piatra Neamț, ocupanta locului doi în serie.

Vasluienii au nevoie de o victorie pentru a scăpa de emoții în ce privește calificarea în grupele principale ale turneului “Valoare”, acolo unde merg primele trei clasate din grupele geografice. LPS Vaslui ocupă ultimul loc din serie, însă e la doar trei puncte în spatele ocupantelor locurilor doi și trei. Primul loc pare deja la discreția celor de la CSM Bacău, care au maxim de puncte după primele patru etape.

Nemțenii au suferit o singură înfrângere, în fața liderului, reușind să obțină două victorii și o remiză din celelalte trei confruntări. Vasluienii în schimb au o singură victorie până acum, cu ocupanta locului cinci, capotând în celelalte confruntări.

În cazul în care va pierde LPS Vaslui are nevoie ca LPS Iași să învingă ocupanta locului trei, LPS Suceava, pentru ca vasluienii să rămână la doar trei puncte distanță de calificarea la turneul “Valoare”. În caz contrar reprezentanta județului nostru va fi la șase puncte distanță față de ocupantele locurilor doi și trei și probabil la nouă distanță de CSM Bacău. În acest context e greu de crezut că vor puterea recupera diferența în cele cinci etape rămase, pentru asta având nevoie de victorii în fața nemțenilor și a sucevenilor. (G.P)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: