Google+
Home » Justitie » Poliția Vetrișoaia are, din nou, șef după moartea agentului Nițică în groaznicul accident de la începutul lunii trecute

Poliția Vetrișoaia are, din nou, șef după moartea agentului Nițică în groaznicul accident de la începutul lunii trecute

Poliția Vetrișoaia are, de astăzi, din nou șef, după ce, în urmă cu mai bine de trei săptămâni, cel care a condus acest post a murit, alături de un prieten de-al său, într-un groaznic accident. Ancheta în acest caz bate pasul pe loc, așteptându-se momentul în care se vor putea lua declarații singurului martor al evenimentului, tânărul de 19 ani care a scăpat cu viață și care se află încă internat în spital.

Agentul Răzvan Luncan a preluat conducerea Postului de Poliție Vetrișoaia, de la 1 noiembrie, în condițiile în care unitatea rămăsese fără conducător încă de pe 10 octombrie, atunci când fostul șef, Marius Nițică, a murit în urma unui grav accident. Noul șef de post a fost adjunctul lui Nițică, însă el s-a aflat în concediu de creștere a copilului până la mijlocul lunii trecute.

Agentul Răzvan Luncan a fost împuternicit șef de post la Vetrișoaia. Pe 5 noiembrie, la același post va mai fi repartizat un lucrător provenit dintr-o școală de agenți, acesta urmând să fie în tutelă timp de șase luni”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În ceea ce privește ancheta accidentului în care polițistul Marius Nițică a murit, alături de un prieten de-al său, bate pasul pe loc. Anchetatorii nu au primit nici acum rezultatele toxicologice de la Serviciul de Medicină Legală Vaslui prin care să se arate dacă cele două victime consumaseră alcool. De asemenea, martorul cheie, de altfel singurul în acest caz, tânărul de 19 ani care a scăpat cu viață, nu a putut fi audiat. El se află în continuare internat în spital și este în perioada de refacere după numeroasele intervenții chirurgicale suferite. Cel mai important de stabilit este cine se afla la volan în momentul producerii accidentului, polițiștii considerând că oricare dintre cei trei tineri aflați în mașină ar fi putut să conducă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: