Home / Social / 250 de elevi din comuna Puiești vor fi beneficiarii unei campanii umanitare

250 de elevi din comuna Puiești vor fi beneficiarii unei campanii umanitare

Asociația Țara Tinerilor Uniți (ATTU) organizează în perioada 15-16 decembrie, la Puiești, campania “Pe urmele lui Moș Crăciun”, ediția 2018, prin care își propune să promoveze educația în mediul rural și să reducă astfel rată abandonului școlar. Vor participa 250 de elevi din învătămantul primar și gimnazial din satele Ruși, Iezer, Puiesti și Lălești.

Voluntarii asociației vor desfășura activități educaționale, interactive și non-formale prin care copii să învețe lucruri noi, dar să se și distreze. La sfârșitul activităților, cei mici vor primi cadouri de Crăciun: geci, mănuși, fulare, căciuli, dar și dulciuri.

Va exista și un moment de dezbatere cu părintii copiilor pentru a înțelege mai bine care sunt problemele pe care le întampină în educarea celor mici. Obiectivul principal al acestei campanii este conștientizarea importanței educației și învătămantului în viața copiilor. Pe langă acest obiectiv, asociația își propune să promoveze de asemenea voluntariatul, dar și valorile morale. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori ...

Locuitori din Hoceni și Șuletea au venit la Bârlad să doneze sânge

Douăzeci de locuitori ai comunei ...

Sprijin financiar de 200.000 lei pentru bisericile din Fruntișeni, Bălteni, Vinderei și Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: