Home / Administratie / Consilierii județeni, invitați să fie etici și integri

Consilierii județeni, invitați să fie etici și integri

Începând din data de 18 iunie 2018, Consiliul Județean (CJ) Vaslui implementează proiectul “Etică și integritate la CJ Vaslui”. Miercuri, 31 octombrie 2018, înaintea de ședința ordinară a CJ-ului, consilierii județeni au fost înștiințați despre derularea proiectului și au fost rugați de funcționarii care se ocupă de proiect să își dea prin mail acceptul de participare la proiect. Ulterior, după transmiterea cererii, consilierii județeni vor fi invitați să ia parte la activitățile din cardul programului.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020 și are ca obiectiv creșterea capacității de implementare a măsurilor de prevenire a corupției de la nivelul județului Vaslui (CJ și instituțiile subordonate).

Grupul țintă este reprezentat de 150 de persoane din CJ Vaslui și din cadrul celor 15 instituții subordonate. În cadrul proiectului, sunt eligibile următoarele categorii: funcționari publici și personal contractual (în care intră consilierii de etică înlocuitorii/persoanele cu atribuții legate de etică și integritate, personalul de conducere și execuție) și aleșii locali.

În atingerea obiectivelor proiectului, printre activitățile implementate sunt și activități de formare/instruire în domeniul eticii și integrității, ce vor fi susținute la sediul CJ Vaslui în perioada noiembrie 2018 – februarie 2019. Cursurile vor fi gratuite și vor veni în sprijinul participanților, în ceea ce privește cunoașterea exigențelor legislative în domeniul eticii și integrității. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: