Home / Sport / CSM Vaslui a învins ocupanta locului 5 din Liga Zimbrilor

CSM Vaslui a învins ocupanta locului 5 din Liga Zimbrilor

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui a arătat încă o dată că merită un loc în primul eșalon de handbal masculin din România. Deși este înregimentată în Divizia A, formația pregătită de Leonard Bibirig a reușit să învingă încă o dată o echipă din Liga Zimbrilor. Vasluienii au dispus miercuri de CSM Focșani, singura echipă care i-a smuls un punct echipei CSM București, liderul din Liga Zimbrilor.

CSM Vaslui a pornit ca din tun și după trei minute avea un neverosimil 5 – 0. În ciuda eforturilor făcute de echipa adversă echipa județului nostru și-a mărit avantajul, tabela indicând la un moment dat o diferență de opt goluri, scor 14 – 6. Focșănenii au reușit o perioadă mai bună de joc spre sfârșitul primei reprize, însă la pauză vasluienii aveau încă un avantaj consistent, de patru goluri, scor 19 – 15. Repriza secundă a decurs pe aceleași auspicii, CSM Vaslui obținând o victorie clară, scor 30 – 26.

Cel mai bun marcator al vasluienilor a fost Vladimir Carali, care a marcat șapte goluri. Au mai înscris pentru CSM Vaslui jucătorii Silvian Amihăesi, Gabriel Voinea (câte patru goluri), Claudiu Dediu, Sebastian Polocoșer, Alexandru Farcaș (câte 3), Andrei Popa, Andrei Hodorogea (câte 2), Darius Dragon și Alexandru Poteră (câte 1 gol).

CS Vaslui e lider în Divizia A, cu maxim de puncte, 15, după cinci victorii consecutive. Sâmbătă, de la ora 12.00, va da piept cu CSU CNOT Brașov, ocupanta locului trei din seria ei. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: