Home / Sport / Rugbyștii bârlădeni sunt cei mai buni din Circuitul Regional de MiniRugby Moldova Sud

Rugbyștii bârlădeni sunt cei mai buni din Circuitul Regional de MiniRugby Moldova Sud

CSS Bârlad a reușit să își surclaseze duminică adversarele la toate categoriile din cadrul Circuitului Regional de MiniRugby Moldova Sud și continuă parcursul aproape perfect din competiție și după etapa a treia.

La Under 10 bârlădenii au învins cu 20 – 10 pe SCM Gloria Buzău și cu 20 – 5 pe CSS Focșani. În celălalt meci SCM Gloria Buzău a învins-o pe CSS Focșani cu 20 – 15. Buzoienii sunt principalii contracandidați pentru primul loc la general, în etapa a doua cele două echipe duelându-se de două ori, cu o victorie de fiecare parte. CSS Bârlad a învins cu 6 – 1, iar SCM Gloria Buzău cu 4 – 1.

La Under 12 bârlădenii au angrenat în competiție două echipe. CSS Bârlad 1 a învins cu 15 – 5 pe ASS Tanacu și cu 10 – 5 pe CSS 2 Bârlad. Echipa a doua a bârlădenilor a reușit să scoată un rezultat de egalitate, 5 – 5, în fața celor de la ASS Tanacu. La etapa a II-a nu au fost meciuri la această categorie de vârstă.

La Under 14 CSS Bârlad a învins pe rând echipele CSS Tecuci (7 – 0), CSS Focșani (7 – 1) și SCM Gloria Buzău (6 – 3). În cazul meciurilor cu focșănenii și buzoienii CSS Bârlad a obținut victorii la indigo cu cele din etapa a doua. Același deznodământ a fost și în partida cu CSS Tecuci, doar că de această dată adversara nu a mai punctat deloc, în etapa a doua rezultatul fiind 7 – 2 pentru CSS Bârlad.

Pe 10 noiembrie, în organizarea clubului CSS Focșani, va avea loc prima etapă din circuit, care a fost amânată. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: