Home / Social / Salt spectaculos de la câțiva metri înălțime al unui tânăr care își repara acoperișul

Salt spectaculos de la câțiva metri înălțime al unui tânăr care își repara acoperișul

Un tânăr de 35 de ani a ajuns la spital, joi după-amiază, după ce a căzut de la câțiva metri înălțime în timp ce repara acoperișul unei anexe gospodărești. În urma primelor investigații ale medicilor, s-a constatat că bărbatul nu are grave probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu traumatism lombar.

Un bărbat din satul Gura Idrici, comuna Roșiești, a văzut moartea cu ochii. Și asta după ce a făcut un salt, fără parașută, de la câțiva metri înălțime, mai precis de pe acoperișul unei anexe la care lucra. În urma impactului cu solul, tânărul de 35 de ani a suferit leziuni grave la spate, însă fără a-i fi pusă viața în pericol.

În urma solicitării venită din partea rudelor victimei, un echipaj de prim ajutor s-a deplasat la caz pentru a-l prelua pe bărbat. Starea acestuia era una stabilă, fără a-i fi pusă viața în pericol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, tânărul a fost diagnosticat de către medici cu traumatism lombar. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: