Home / Administratie / Violența în școli, încă o problemă pentru autorități

Violența în școli, încă o problemă pentru autorități

Violența în școli reprezintă în continuare o problemă pentru autorități, în condițiile în care se înregistrează agresiuni, în special între elevi. De asemenea, copiii distrug bunurile din școli, consumă alcool și fură din bunurile colegilor.

Peste 200 de acte de indisciplină au fost înregistrate, oficial, de către Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui în ultimul an de învățământ în unitățile școlare din județ. Cea mai mare problemă în școli rămâne în continuare cea a violențelor fizice, în condițiile în care s-au înregistrat 84 de abuzuri ușoare și 29 de insulte. Cu toate acestea, șefii învățământului vasluian susțin că violența în școli ar fi în scădere față de anii anteriori.

Violența în școli este într-o continuă scădere în ultimii ani. Ne dorim ca numărul acestora să scadă cât mai mult, chiar spre eradicare”, ne-a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Șefii învățământului vasluian au recomandat directorilor să găsească soluții pentru a convinge profesorii să facă de serviciu pe școală pentru a reduce astfel numărul cazurilor de indisciplină. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădenii vor fi feriți de insolație

Pasiunea pentru plantat dar și primele raze ale soarelui ...

Veste bună pentru comercianții vasluieni! Din toamnă vor fi relocați în două hale ale noului bazar

de Dănuț CIOBANU  Începând din toamna acestui an, comerciații ...

Primăria Vaslui va achiziționa încă două microbuze moderne. Vor fi introduse noi trasee de transport public în oraș

Două microbuze noi pentru transportul public de călători vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: