Home / Sanatate / Bărbat readus la viață, după ce a fost găsit spânzurat în grajd

Bărbat readus la viață, după ce a fost găsit spânzurat în grajd

Un bărbat de 48 de ani, din Bârzești, găsit spânzurat în grajd de către soție, a fost readus la viață de către echipajul de terapie intensivă mobilă în urma manevrelor de resuscitare. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale bârzeșteanului care a mai avut și alte tentative de suicid.

Un bârzeștean a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență, duminică, după ce a trecut printr-o tentativă eșuată de sinucidere. Bărbatul a fost găsit atârnat în ștreang, în grajdul de animale al gospodăriei sale, de soție, care a apelat la un vecin pentru a-l da jos din spânzurătoare. Ulterior, femeia a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor medical. Echipajul medical de terapie intensivă mobilă l-a găsit pe sinucigaș în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele specifice de resuscitare. Din fericire, după aproximativ o oră, inima bărbatului a început din nou să bată, dând speranțe atât soției acestuia cât și echipajului medical care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. Medicii au început investigații medicale pentru a vedea leziunile cerebrale suferite, fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale bărbatului.

Poliția a început o anchetă în acest caz pentru a stabili ce anume l-a determinat pe bârzeștean să-și pună capăt zilelor. De altfel, bărbatul a mai avut și alte tentative eșuate de suicid și în trecut. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: