Google+
Home » Sanatate » Bărbat readus la viață, după ce a fost găsit spânzurat în grajd

Bărbat readus la viață, după ce a fost găsit spânzurat în grajd

Un bărbat de 48 de ani, din Bârzești, găsit spânzurat în grajd de către soție, a fost readus la viață de către echipajul de terapie intensivă mobilă în urma manevrelor de resuscitare. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale bârzeșteanului care a mai avut și alte tentative de suicid.

Un bârzeștean a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență, duminică, după ce a trecut printr-o tentativă eșuată de sinucidere. Bărbatul a fost găsit atârnat în ștreang, în grajdul de animale al gospodăriei sale, de soție, care a apelat la un vecin pentru a-l da jos din spânzurătoare. Ulterior, femeia a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor medical. Echipajul medical de terapie intensivă mobilă l-a găsit pe sinucigaș în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele specifice de resuscitare. Din fericire, după aproximativ o oră, inima bărbatului a început din nou să bată, dând speranțe atât soției acestuia cât și echipajului medical care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. Medicii au început investigații medicale pentru a vedea leziunile cerebrale suferite, fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale bărbatului.

Poliția a început o anchetă în acest caz pentru a stabili ce anume l-a determinat pe bârzeștean să-și pună capăt zilelor. De altfel, bărbatul a mai avut și alte tentative eșuate de suicid și în trecut. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: