Home / Sport / CSM Vaslui face legea în Divizia A

CSM Vaslui face legea în Divizia A

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal Vaslui a reușit să învingă încă o dată pe CSU CNOT Brașov și continuă pe prima poziție în Divizia A. Vasluienii și-au mărit avansul cu două puncte, fiind la opt puncte de următoarea clasată, grație victoriei celor de la CSU Galați în deplasarea de la ocupanta locului secund, CSU Suceava.

Dacă în prima etapă elevii lui Leonard Bibirig au avut de îndeplinit o formalitate, învingând la 19 goluri, scor 37 – 18, lucrurile au stat puțin diferit sâmbătă. Tinerii jucători brașoveni au arătat mai bine pe teren propriu, în minutul 10 conducând cu 7 – 4. În minutul 15 aceștia încă mai sperau că pot obține un rezultat pozitiv, scorul fiind 10 – 10. CSM Vaslui a înscris însă de patru ori la rând pentru a intra la cârma partidei, având la pauză avantaj de cinci goluri. Pe fondul unei ușoare dominare a vasluienilor oaspeții au câștigat la șapte lungimi, scor 33 – 40.

A fost un joc excelent, din punctul nostru de vedere. Este foarte important faptul că am reușit, în multe momente, să jucăm de la egal la egal cu o echipă foarte valoroasă. Avem nevoie de astfel de jocuri pentru a ști cu exactitate unde ne aflăm. A fost un meci foarte plăcut, la care au contribuit din plin și cei doi arbitri nemțeni, Ionuț Ifrim și Alexandru Ilisei”, a declarat Florin Paraschiv, antrenorul celor de la CSU CNOT Brașov.

Brașov: Fîntînă, Staicu – Diaconu (9 goluri), Tălmaciu (7), Moșneagu (5), Wokan (5), Dragomir (3), Csibi (2), Ciutacu (1), Troancă (1), Manciu, Sora. Antrenor: Florin Paraschiv.

Vaslui: Pralea, Petrila – Amihăesi (7 goluri), Al. Farcaș (5), R. Farcaș (5), Voinea (5), Carali (4), Cumpănici (3), Popa (3), Poteră (3), Hodorogea (3), Dediu (1), Polocoșer (1). Antrenor: Leonard Bibirig.

CSU Galați a profitat de înfrângerea brașovenilor și a trecut pe locul al doilea în clasamentul seriei A, după o victorie categorică, pe teren propriu, cu CSU II Suceava. De altfel, gălățenii s-au desprins de la bun început, au avut 6 – 0 în minutul 8, iar în ultimele două minute ale jocului au înscris cinci goluri consecutive.

În celălalt meci al etapei CSM Bacău a învins-o pe CSM Botoșani în extremis, scor 31 – 30.

CSM Vaslui e lider în seria A a Diviziei A cu 18 puncte, urmată de CSU Galați, cu 10 puncte. Completează podiumul CSU CNOT Brașov, cu 9 puncte. Urmează pe locul patru CSU Suceava, tot cu 9 puncte, dar cu golaveraj mai slab. Locul cinci este ocupat de CSM Botoșani, cu 4 puncte. Lanterna roșie CSM Bacău are 3 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: