Home / Sport / Racova Pușcași e noul lider al Ligii a IV-a

Racova Pușcași e noul lider al Ligii a IV-a

Racova Pușcași a confirmat forma bună din ultima perioadă și a urcat pe primul loc în Liga a IV-a de fotbal, după ce a învins cu 3 – 1 campioana en – titre, Flacăra Muntenii de Sus.

Echipa din Pușcași a profitat de faptul că Hușana Huși s-a împiedicat de Atletic Club Bârlad, reușit doar o remiză, scor 1 – 1, după ce a fost și condusă la pauză.

CSM FC Vaslui a reușit scorul etapei, 6 – 0 și rămâne pe podium, la doar două puncte de lider și la egalitate de puncte cu ocupanta locului doi.

Etapa a noua a Ligii a IV-a a dus și un eșec surprinzător al celor de la FC Vulturești, care au pierdut categoric în deplasarea de la lanterna roșie Juventus Fălciu. După o primă repriză fără goluri, partea a doua a adus în scenă patru reușite, trei de partea gazdelor și doar una a celor de la Vulturești.

Goluri multe și în partida FC Rapid Brodoc – ACS Moara Domnească, toate într-o singură poartă. Gazdele au zburdat pe teren, administrând adversarilor un sec 5 – 0.

Sporting Bârlad a obținut o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, scor 1 – 0 cu Vitis Șuletea.

Racova Pușcași e lider în Liga a IV-a, cu 22 puncte. Pe doi se clasează AS Hușana Huși cu 20 puncte. Podiumul e completat de CSM FC Vaslui, tot cu 20 puncte, dar golaveraj mai slab. Urmează Atletic Club Bârlad, cu 16 puncte. Pe cinci și șase se clasează FC Vulturești și Flacăra Muntenii de Sus, ambele cu 15 puncte. Locul șapte este ocupat de FC Rapid Brodoc, cu 13 puncte. Urmează Vitis Șuletea, cu 11 puncte, respectiv FC Gârceni, cu 10 puncte. Pe locul 10 se clasează ACS Moara Domnească, cu 6 puncte. Ocupanta locului 11 este Sporting Bârlad, care are 5 puncte. Lanterna roșie Juventus Fălciu are 4 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: