Home / Justitie / Vălenar găsit mort într-un puț, după o dispariție misterioasă. Poliția face anchetă

Vălenar găsit mort într-un puț, după o dispariție misterioasă. Poliția face anchetă

Un bărbat de 63 de ani, din Văleni, a fost găsit mort, în condiții suspecte, într-un puț pe care-l utiliza pentru stropitul în grădină, după ce a dispărut, în condiții misterioase, din curtea locuinței unde lucra împreună cu soția. Poliția a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Moarte învăluită în mister la Văleni, acolo unde un bărbat de 63 de ani a fost scos fără suflare dintr-un puț betonat chiar din incinta gospodăriei. Cea care l-a găsit în respectiva fântână, folosită pentru stropitul grădinii cu ajutorul unei motopompe, a fost chiar soția, care a sunat la 112 și a cerut ajutoare în speranța că ar mai putea fi în viață. Din păcate, echipajul de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență deplasat la caz l-a scos mort pe bărbat din acel puț.

Deocamdată, nu se cunosc condițiile în care victima a ajuns în respectiva fântână. Soția susține că desfășurau împreună diverse treburi gospodărești în curtea locuinței când, la un moment dat, bărbatul a dispărut”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili dacă a fost vorba de o sinucidere, un accident sau o crimă. Edificatoare în aceste sens vor fi și rezultatele autopsiei efectuată de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: