Google+
Home » Justitie » Vălenar găsit mort într-un puț, după o dispariție misterioasă. Poliția face anchetă

Vălenar găsit mort într-un puț, după o dispariție misterioasă. Poliția face anchetă

Un bărbat de 63 de ani, din Văleni, a fost găsit mort, în condiții suspecte, într-un puț pe care-l utiliza pentru stropitul în grădină, după ce a dispărut, în condiții misterioase, din curtea locuinței unde lucra împreună cu soția. Poliția a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Moarte învăluită în mister la Văleni, acolo unde un bărbat de 63 de ani a fost scos fără suflare dintr-un puț betonat chiar din incinta gospodăriei. Cea care l-a găsit în respectiva fântână, folosită pentru stropitul grădinii cu ajutorul unei motopompe, a fost chiar soția, care a sunat la 112 și a cerut ajutoare în speranța că ar mai putea fi în viață. Din păcate, echipajul de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență deplasat la caz l-a scos mort pe bărbat din acel puț.

Deocamdată, nu se cunosc condițiile în care victima a ajuns în respectiva fântână. Soția susține că desfășurau împreună diverse treburi gospodărești în curtea locuinței când, la un moment dat, bărbatul a dispărut”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili dacă a fost vorba de o sinucidere, un accident sau o crimă. Edificatoare în aceste sens vor fi și rezultatele autopsiei efectuată de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: