Google+
Home » Administratie » Contribuabilii vasluieni sunt invitați la Finanțele Publice pentru a fi informați despre schemele de ajutor de stat

Contribuabilii vasluieni sunt invitați la Finanțele Publice pentru a fi informați despre schemele de ajutor de stat

Finanțele Publice vor informa vasluienii despre schemele de ajutor de stat. În acord cu politicile Ministerului Finanțelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat a fost adoptată H.G. nr. 476/ 2018 de modificare și completare a H.G. nr. 807 / 2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 580 / 2018, Partea I. Pentru sesiunea de instruire vasluienii trebuie să se prezinte la Asociația Județeană a Finanțelor Publice pe 14 și pe 22 noiembrie, la ora 10.00.

Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmărește stimularea creșterii economice prin realizarea de investiții, iar modificările survenite au clarificat noțiuni și au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creșterea ponderii cererilor admise și, implicit, a numărului investițiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale și Prețuri Reglementate din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași va fi punct de informare locală permanentă pentru toți operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: