Home / Sport / Înfrângere a liderului în două serii din Liga a V-a

Înfrângere a liderului în două serii din Liga a V-a

Iubitorii de fotbal din județ au avut parte în weekend de o nouă porție de fotbal spectacol, în cele trei serii din Liga a V-a marcându-se nu mai puțin de 35 de goluri în opt meciuri. Am avut parte de rezultate surpriză, meciuri extrem de disputate, dar și victorii la scor.

În seria Vaslui Vest a avut loc prima înfrângere a liderului, care până acum avusese un parcurs perfect. Unirea Negrești a egalat-o astfel pe Inter Sport Vaslui, după ce a învins-o cu 2 – 1. Nu a avut loc și rocada, datorită faptului că negreștenii au un golaveraj mai slab. Avântul Zăpodeni a părăsit podiumul datorită faptului că a stat. Pe locul trei a urcat Viitorul Rebricea, grație victoriei înregistrate în fața celor de la FC Gloria Todirești, scor 3 – 1. Vulturul Bălteni a condus la pauză cu 1- 0 în deplasarea de la Voință Ștefan cel Mare, însă până la urmă cele două echipe și-au împărțit punctele, scor final 2 – 2.

Pe primele două locuri în seria Vaslui Vest sunt Inter Sport Vaslui și Unirea Negrești, ambele cu 15 puncte. Completează podiumul Viitorul Rebricea, cu 10 puncte. Avântul Zăpodeni, cu 10 puncte. Pe locul patru se află Avântul Zăpodeni, tot cu 10 puncte, dar golaveraj mai slab. Pe cinci se clasează Vulturul Bălteni, cu 6 puncte. În subsolul clasamentului sunt FC Gloria Todirești, cu 3 puncte și Voința Ștefan cel Mare, cu 1 punct.

În seria Vaslui Est liderul FC Ghergheleu s-a împiedicat surprinzător de Viitorul Văleni, scoțând în extremis un rezultat de egalitate, după ce la pauză era condusă cu 1 – 0. SC 2000 Lipovăț a obținut o victorie firească, scor 4 – 1 cu lanterna roșie Avântul Codăești. Meciul dintre Avântul Solești și Victoria Muntenii de Jos a fost amânat.

În această serie suntem foarte aproape să tragem linie și să vedem cine a obținut calificarea în semifinale. Cu trei etape rămase de disputat, plus restanța din această etapă, suspansul rămâne totuși la cote înalte. Avântul Codăești este singura echipă care nu mai are nicio șansă la semifinale, având doar un punct. Favorite sunt FC Ghergheleu și Victoria Muntenii de Jos, care au 16, respectiv 13 puncte și un meci mai puțin disputat. Totuși cele două se vor înfrunta în ultima etapă, iar rezultatul ar putea favoriza calificarea unei altei formații în detrimentul uneia din cele două. SC 2000 Lipovăț are 11 puncte și ar putea spori considerabil șansele sale dacă va învinge etapa viitoare ocupanta locului doi sau în etapa a 9-a pe FC Ghergheleu. Viitorul Văleni și Avântul Solești rămân deocamdată în cărți, având opt, respectiv șapte puncte, însă ar trebui să aibă un parcurs perfect pentru a spera la calificare.

În seria Huși – Bârlad Unirea am avut parte încă o dată de întreruperea unei serii perfecte. Liderul FC Crețești a fost învins, la capătul unei partide extrem de disputate cu Viitorul Vetrișoaia. A fost 3 – 2 pentru gazde, care au urcat pe podium grație victoriei înregistrate. Nu a fost o etapă bună nici pentru Unirea Alexandru Vlahuță, care a pierdut surprinzător cu Olimpia Stănilești, scor 1 – 2. FC Pogănești a reușit un galop de sănătate, scor 8 – 1 în deplasare la Multim Perieni, motiv pentru care a urcat pe locul doi.

În fruntea clasamentului seriei Huși – Bârlad este FC Crețești, cu 12 puncte. Completează podiumul FC Pogănești și Viitorul Vetrișoaia, ambele cu câte 11 puncte. Pe locul patru se clasează Unirea Alexandru Vlahuță, cu 9 puncte. Urmează Olimpia Stănilești, cu 8 puncte. Avântul Băcani a rămas pe șase cu 4 puncte. Lanterna roșie Multim Perieni are un punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: