Home / Social / Șofer care a omorât cu mașina o bătrână, căutat de polițiști

Șofer care a omorât cu mașina o bătrână, căutat de polițiști

O bătrână de 74 de ani, din Dragomirești, a murit la spital, după ce a fost găsită în agonie pe un drum județean în urma unui accident. Autorul este căutat de către polițiști, care ar avea un cerc de suspecți în acest caz.

Accident învăluit în mister în urma căruia o bătrână a murit la spital. Polițiștii desfășoară deja ample căutări pentru găsirea șoferului care a călcat-o cu mașina pe femeia 74 de ani și apoi a părăsit locul faptei. Victima a fost găsită în agonie pe partea carosabilă a drumului județean DJ 243 Bârlad – Dragomirești, la ieșirea din localitatea Rădeni, de către un șofer care trecea cu mașina prin zonă. Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112, iar o ambulanță a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Din cauza leziunilor grave, bătrâna a murit în scurt timp. Între timp, poliția începuse o anchetă pentru a stabili în ce condiții suferise femeia respectivele leziuni.

În cauză, se desfășoară o anchetă sub suspiciunea producerii unui accident rutier cu părăsirea locului faptei de către autor, fără încuviințarea organelor de poliție. În cauză, există un cerc de suspecți și se efectuează cercetări pentru identificarea autorului accidentului și tragerea acestuia la răspundere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii vor trebui să stabilească și în ce condiții a ajuns bătrâna de 74 de ani la câțiva kilometri de localitatea de domiciliu, în condițiile în care accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții, înainte de a se lumina. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: