Google+
Home » Justitie » La volan, cu permisul de conducere suspendat

La volan, cu permisul de conducere suspendat

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și moldovenească, depistat la controlul de frontieră la volan, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Tudor B., în vârstă de 44 de ani, a vrut să treacă frontiera ieri, la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria. La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, băratul a prezentat și un permis de conducere eliberat de autoritățile române, valabil pentru categoriile AM, B1, B, C1, C, D1, D, BE, C1E, CE, D1E, DE, Tb. Politiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a stabilit că Tudor B. a fost sancționat contravențional, reținându-i-se permisul de conducere în Republica Moldova.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: