Home / Sport / Vasluienii rămân pe primul loc în Campionatul Național de Futsal U19, după ce și-au zdrobit adversarul din etapa a treia

Vasluienii rămân pe primul loc în Campionatul Național de Futsal U19, după ce și-au zdrobit adversarul din etapa a treia

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Vaslui, reprezentanta județului în Campionatul Național de Futsal U19, a obținut o victorie categorică în etapa a treia, scor 16 – 4 în deplasare la CN Nicu Gane Fălticeni. Continuă astfel parcursul perfect din competiție, după ce a mai dispus de Sporting Dărăbani (9 – 4) și Bukovina Vikov (5 – 3).

După un start ezitant al vasluienilor, gazdele conduceau cu 1 – 0, însă a urmat un un adevărat recital de goluri in poarta Fălticeniului și o repriza secundă în care celor de la CSM Vaslui le-a ieșit aproape totul. La pauză tabela sălii sporturilor “Gabriel Udișteanu” din Fălticeni indica deja un avans considerabil al vasluienilor, scor 2 – 8.

Au evoluat pentru CSM Vaslui jucătorii Ștefănel Timofticiuc – Ovidiu Olaru, Alexandru Badit, Pavel Mănălău, Ștefan Mihăilă, Vlăduț Boariu – Mircea Baciu, Darius Cuculescu, Vlăduț Dudău, Vlăduț Mocanu, Andu Manolachi și Alex Ciolacu. Stafful echipei vasluiene este format din antrenorul Remus Mustatea (A1), manager Bogdan Cristea și delegat Tiberius Chirica. Responsabili cu golurile în etapa a treia au fost Vlăduț Mocanu (4), Andu Manolachi (4), Ovidiu Olaru (2), Vlăduț Dudău (2), Darius Cuculescu (2), Mircea Baciu și Pavel Mănălău.

CSM Vaslui are un apetit ofensiv sporit, cu 30 de goluri marcate până acum, câte 10 pe meci. A stat destul de bine și în apărare, cu doar 11 goluri primite, aproape patru pe meci. Se lasă cu spaimă când cineva știe că va întâlni formația vasluiană pentru că pericolul vine din mai multe părți, cu patru veritabile guri de tun. Este vorba de Vlăduț Mocanu, care a învins apărările adverse de șapte ori, Andu Manolache (șase goluri), Ovidiu Olaru și Vlăduț Dudău (câte cinci). Au mai marcat pentru CSM Vaslui în acest sezon Darius Ciuculescu, Mircea Baciu, Pavel Mănălău (câte două goluri) și Alex Ciolacu.

În celălalt meci disputat în seria 1 Sporting Dărăbani a învins-o cu 4 – 2 pe Bukovina Vikov, motiv pentru care a urcat pe podium.

Vasluienii sunt lideri cu 9 puncte, urmată de Sporting Darabani, cu 6 puncte și Bukovina Vikov, cu 3 puncte. Urmează Poli Iași, respectiv CN Nicu Gane Fălticeni, tot cu 3 puncte, dar cu golaveraj negativ.

Partida Futsal Ceahlăul Piatra Neamț – Futsal Poli Iași a avut loc după închiderea ediției noastre de astăzi. În cazul unei victorii ieșenii urcă și ei pe podium, în detrimentul celor de la Bukovina Vikov. Ar avea însă nevoie de o victorie la șapte goluri. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: