Home / Sport / Meci tare pentru handbaliștii juniori 3 de la LPS Vaslui, cu o contracandidată pentru calificarea la Turneul “Valoare”

Meci tare pentru handbaliștii juniori 3 de la LPS Vaslui, cu o contracandidată pentru calificarea la Turneul “Valoare”

Echipa de handbal juniori 3 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui va juca mâine în deplasare la CSM Bacău, ocupanta locului doi în seria ei. Vasluienii sunt în afara podiumului și implicit a posibilității de a participa la Turneul “Valoare” astfel că au nevoie de victorie pentru a putea spera să meargă mai departe în competiția destinată echipelor din partea superioară a clasamentului. Nu le va fi însă deloc ușor, pentru că în tur au pierdut la diferență de nouă goluri, scor 34 – 43.

LPS Vaslui are cu un punct mai puțin decât LPS Iași și e cu patru puncte în urma celor de la CSM Bacău. O victorie a vasluienilor nu le-ar asigura urcarea pe podium, deoarece ar trebui și ca LPS Iași să piardă în deplasarea de la LPS Suceava. Slabe șanse însă pentru că în tur ieșenii s-au impus autoritar, scor 35 – 20. Dacă va reuși să ia însă patru puncte din dubla cu CSM Bacău și LPS Piatra Neamț, LPS Vaslui va urca pe locul doi. Asta deoarece peste două etape băcăuanii stau, în timp ce ieșenii vor da piept cu liderul neînvins, CSU Suceava. În cazul unui eșec în fața băcăuanilor, vasluienii vor ajunge să dispute o luptă la baionetă cu ieșenii pentru calificarea în Turneul “Valoare”, care se va lăsa probabil cu emoții până în ultima etapă.

În momentul de față liderul seriei A din Campionatul Național de handbal masculin pentru juniori 3 este CSU Suceava, cu 17 puncte. Completează podiumul CSM Bacău și LPS Iași, cu 15, respectiv 13 puncte. Urmează îndeaproape LPS Vaslui, cu 12 puncte. Pe locul cinci se clasează LPS Suceava, cu 8 puncte. LPS Piatra Neamț are și ea tot 8 puncte, dar are un golaveraj mai slab. Lanterna roșie LPS Roman are 1 punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: