Home / Sport / Rugbyștii bârlădeni ar putea obține calificarea matematică în play-off-ul DNS, dacă înving sâmbătă în deplasare la CSM Galați

Rugbyștii bârlădeni ar putea obține calificarea matematică în play-off-ul DNS, dacă înving sâmbătă în deplasare la CSM Galați

Rugbyștii bârlădeni vor da piept sâmbătă, de la ora 11.00, cu CSM Galați, în cadrul etapei a 9-a din grupa Centru – Sud a Diviziei Naționale de Seniori (DNS). O victorie cu punct bonus în deplasarea de la Galați ar putea aduce elevilor pregătiți de Ioan Harnagea calificarea în play-off-ul competiției, acolo unde merg primele trei clasate din cele două serii ale DNS.

RC Bârlad are, cu două etape înainte de terminarea primei faze, cu cinci puncte mai mult decât RC Grivița București și CSM Galați. Dacă vor învinge, bârlădenii vor crea o prăpastie de 10 puncte între ei și gălățeni, imposibil de recuperat. RC Grivița București ar putea pune în pericol calificarea formației RC Bârlad în play-off-ul DNS doar cu o victorie în fața liderului CS Năvodari, lucru improbabil. Dacă vor învinge favoritele în meciurile din penultima etapă a grupei Centru – Sud bârlădenii vor mai avea de disputat un meci de palmares cu bucureștenii, având calificarea în buzunar. Probabil de pe locul doi din grupă, pentru că e greu de crezut că CSM Galați o va învinge pe CSM Năvodari în restanța din etapa a treia. În etapa a opta diferența de valoare dintre cele două echipe s-a văzut ca lumina zilei. Constănțenii au învins autoritar, scor 52 – 12.

În tur RC Bârlad a învins-o pe CSM Galați la o diferență covârșitoare pentru acest nivel, scor 51 – 16.

CS Năvodari e lider în grupa Centru – Sud din DNS, cu 20 de puncte. Bârlădenii ocupă momentan locul doi, cu 10 puncte. Pe locurile trei și patru se află RC Grivița București și CSM Galați, ambele cu 5 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: