Home / Sport / Duel de foc în Liga a IV-a, între Hușana Huși și CSM FC Vaslui

Duel de foc în Liga a IV-a, între Hușana Huși și CSM FC Vaslui

Cap de afiș în etapa a 9-a din Liga a IV-a de fotbal va fi confruntarea dintre AS Hușana Huși și CSM FC Vaslui, ocupantele locurilor doi și trei. Ambele sunt la doar un punct de lider și sunt obișnuite cu clasarea pe primul loc. Dacă hușenii au fost lideri în etapele 1, 5 și 8, galben – verzii s-au uitat în jos spre ceilalți două etape la rând: a 6-a și a 7-a.

O confruntare al cărui deznodământ este incert, ambele echipe stând foarte bine atât în plan ofensiv, cât și pe faza de apărare. As Hușana Huși are cel mai bun atac, cu 24 de goluri marcate, în timp ce CSM FC Vaslui ocupă locul doi la acest capitol, cu 23 de goluri înscrise, la egalitate cu liderul Racova Pușcași. Dacă în atac și alte trei echipe se pot lăuda că o duc foarte bine, apărarea este un capitol la care punctează exclusiv cele două echipe. Hușenii au primit doar patru goluri până acum, în timp ce apărarea CSM-ului a primit și ea foarte puține, doar șase.

Indiferent de deznodământul din această partidă e puțin probabil ca liderul să se schimbe, deoarece Racova Pușcași va da piept cu mult mai modesta ACS Moara Domnească, ocupanta locului 10.

Un alt meci de importanță crucială în economia campionatului va fi cel dintre Atletic Club Bârlad și Flacăra Muntenii de Sus, ocupantele locurilor patru, respectiv șase. Bârlădenii, care au fost de trei ori pe primul loc, au nevoie de o victorie pentru a rămâne aproape de podium, în caz contrar riscând să se apropie periculos de mult de play-out.

FC Vulturești are șansa de a se apropia la un singur punct de podium, dacă va fi o remiză între Hușana și CSM Vaslui, pentru că are parte de un meci facil. O va întâlni pe Sporting Bârlad, ocupanta locului 11, echipă care a reușit o singură victorie și două remize până acum.

FC Gârceni va forța pătrunderea în zona de play-off, lucru posibil dacă o va învinge pe lanterna roșie Juventus Fălciu.

Racova Pușcași e lider în Liga a IV-a, cu 22 puncte. Pe doi se clasează AS Hușana Huși cu 20 puncte. Podiumul e completat de CSM FC Vaslui, tot cu 20 puncte, dar golaveraj mai slab. Urmează Atletic Club Bârlad, cu 16 puncte. Pe cinci și șase se clasează FC Vulturești și Flacăra Muntenii de Sus, ambele cu 15 puncte. Locul șapte este ocupat de FC Rapid Brodoc, cu 13 puncte. Urmează Vitis Șuletea, cu 11 puncte, respectiv FC Gârceni, cu 10 puncte. Pe locul 10 se clasează ACS Moara Domnească, cu 6 puncte. Ocupanta locului 11 este Sporting Bârlad, care are 5 puncte. Lanterna roșie Juventus Fălciu are 4 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: