Google+
Home » Sanatate » Fetiță de 7 ani din Fruntișeni, rănită grav după ce i-a căzut mobila din casă pe cap

Fetiță de 7 ani din Fruntișeni, rănită grav după ce i-a căzut mobila din casă pe cap

O fetiță de 7 ani, din Fruntișeni, a suferit un traumatism cranio-cerebral sever prin strivire în urma unui accident casnic suferit în timp ce se juca în casă, un corp de mobilă căzându-i peste cap. Preluată de o ambulanță, copila a fost dusă la Spitalul de Urgență Bârlad, medicii urmând să decidă dacă o transferă la o clinică din Iași.

O fată de șapte ani a văzut moartea cu ochii în timpul unui nefericit incident petrecut în casă. Copila se juca într-una din camere când, la un moment dat, ar fi împins mobila astfel încât un dulap i-a venit pe cap. În urma incidentului, fata a leșinat pe loc astfel încât părinții au solicitat intervenția imediată a unei ambulanțe. Până la sosirea echipajului medical, copila și-a revenit, însă începuse să-i curgă sânge dintr-o ureche.

Diagnosticul stabilit de medic a fost traumatism cranio-cerebral sever prin strivire cu comoție, cu pierderea temporară a cunoștinței. După stabilizare, pacienta a fost transportată la spital conștientă și stabilă hemodinamic”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Medicii spitalului din Bârlad vor decide, în urma investigațiilor de specialitate, dacă se impune transferul la o unitate medicală din Iași.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: