Home / Sanatate / Fetiță de 7 ani din Fruntișeni, rănită grav după ce i-a căzut mobila din casă pe cap

Fetiță de 7 ani din Fruntișeni, rănită grav după ce i-a căzut mobila din casă pe cap

O fetiță de 7 ani, din Fruntișeni, a suferit un traumatism cranio-cerebral sever prin strivire în urma unui accident casnic suferit în timp ce se juca în casă, un corp de mobilă căzându-i peste cap. Preluată de o ambulanță, copila a fost dusă la Spitalul de Urgență Bârlad, medicii urmând să decidă dacă o transferă la o clinică din Iași.

O fată de șapte ani a văzut moartea cu ochii în timpul unui nefericit incident petrecut în casă. Copila se juca într-una din camere când, la un moment dat, ar fi împins mobila astfel încât un dulap i-a venit pe cap. În urma incidentului, fata a leșinat pe loc astfel încât părinții au solicitat intervenția imediată a unei ambulanțe. Până la sosirea echipajului medical, copila și-a revenit, însă începuse să-i curgă sânge dintr-o ureche.

Diagnosticul stabilit de medic a fost traumatism cranio-cerebral sever prin strivire cu comoție, cu pierderea temporară a cunoștinței. După stabilizare, pacienta a fost transportată la spital conștientă și stabilă hemodinamic”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Medicii spitalului din Bârlad vor decide, în urma investigațiilor de specialitate, dacă se impune transferul la o unitate medicală din Iași.

About Simona Vasile

x

Check Also

Echipamente medicale de 10,3 milioane lei pentru ambulatoriul Spitalului de Urgență Vaslui

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Copil de trei ani, dus în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de câinele vecinilor

Un băiat în vârstă de ...

Vasluienii leșină pe capete din cauza caniculei

Nu mai puțin de 5 ...

%d blogeri au apreciat: