Google+
Home » Social » Polițist rănit într-un accident lângă o benzinărie din Vaslui

Polițist rănit într-un accident lângă o benzinărie din Vaslui

Un polițist din cadrul Serviciului Rutier Vaslui a ajuns la spital, vineri după-amiază, în urma unui accident în care a fost implicată o autospecială de serviciu condusă de un coleg de-al său și lovită în plin de un șofer de 20 de ani care nu ar fi acordat prioritate. Colegii agentului care a suferit o leziune la un picior au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident rutier în care a fost implicată o mașină de poliție, în dreptul unei benzinării din municipiul Vaslui. Un șofer de 20 de ani nu ar fi acordat prioritate autospecialei Serviciului Rutier al IPJ și a lovit-o în partea din față în momentul în care încerca să intre în stația de carburanți. Tânărul aflat la volanul autoturismului a afirmat că nu ar fi văzut mașină de poliție pe motiv că i-ar fi fost obturată vizibilitate de un TIR care se afla pe banda doi a aceluiași sens de mers cu autospeciala IPJ.

În urma coliziunii, mașina de poliție a ajuns pe trotuar și s-a oprit într-un stâlp. Impactul s-a soldat cu rănirea agentului aflat pe scaunul din dreapta, care a intrat cu unul din genunchi în bordul mașinii, ceea ce a necesitat transportul cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Și polițistul aflat la volan s-a lovit la cap, însă a refuzat transportul la o unitate medicală pe motiv că nu ar fi ceva grav.

Polițiștii de la criminalistică au început cercetările la fața locului. De asemenea, ei au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: