Google+
Home » Politic » Deputatul Daniel Olteanu꞉ «Prioritatea e ca ALDE Vaslui să pună pe masa vasluienilor proiecte care să răspundă nevoilor fiecărei comunități»

Deputatul Daniel Olteanu꞉ «Prioritatea e ca ALDE Vaslui să pună pe masa vasluienilor proiecte care să răspundă nevoilor fiecărei comunități»

Onestitate și consecvență în relația cu fiecare vasluian. Asta le-a cerut noul președinte ALDE, deputatul Daniel Olteanu, aleșilor locali, președinților de organizații locale și reprezentanților ALDE din toată zona de sud a județului, la întȃlnirea de lucru care i-a reunit pe toți, în cursul zilei de ieri, în Bȃrlad.

A fost mobilizare totală în organizațiile locale ALDE din zona Bȃrlad, care și-au trimis reprezentanții la ședința regională de lucru cu noul președinte al Filialei Vaslui, deputatul Daniel Olteanu. După ce, săptămȃnile trecute, acesta s-a întȃlnit cu liberal-democrații din peste 50 de organizații locale aflate în zonele Vaslui și Huși, duminică a venit rȃndul celor din regiunea Bȃrlad să afle care sunt obiectivele noii conduceri a Filialei ALDE Vaslui și care sunt direcțiile de lucru pentru următorii ani.

Președintele Daniel Olteanu a discutat cu aleșii locali, președinții de organizații locale și reprezentanții ALDE subiecte referitoare la responsabilitățile pe care le au reprezentanții ALDE față de comunitățile din care fac parte, precum și la organizarea și funcționarea filialelor locale.

Olteanu le-a transmis colegilor că e important să rămȃnă onești și consecvenți în relația cu fiecare vasluian, care trebuie să găsească în ALDE un partener de încredere și un sprijin real în rezolvarea problemelor din fiecare comunitate. Aceste principii, așezate în jurul unor proiecte concrete, ar putea reprezenta – crede deputatul Olteanu – garanția că ALDE Vaslui va deveni a doua forță politică din județ și una dintre primele cinci organizații din țară, obiective pe care și le-a asumat odată cu preluarea conducerii județene a partidului.

«Ultimele trei săptămȃni au însemnat un adevărat tur de forță prin județ și vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din ALDE care au răspuns invitației mele de a ne uni forțele și de a construi împreună. Avem un obiectiv de dus la îndeplinire, acela de a pune pe masa vasluienilor inițiative care să crească vizibil nivelul de trai, iar ALDE să devină a doua forță politică din județ. Dincolo de activitatea de partid, e important să rămȃnem onești și consecvenți în a le oferi vasluienilor proiecte care să răspundă nevoilor pe care le are fiecare comunitate. Aceasta este, din punctul meu de vedere, singura garanție că ALDE e o opțiune de viitor, să promovăm oamenii capabili, care vin cu un pachet de soluții clare pentru comunitățile lor. Vasluienii de pretutindeni așteaptă din partea noastră inițiative concrete, realizabile, și noi avem responsabilitatea să le facem viața mai bună. Mă bucur că am găsit în jurul meu lideri locali care au înțeles cerințele mele și sunt gata să arate ce pot și să confirme că ALDE e o alegere corectă pentru toți cei care vor mai mult pentru comunitatea lor.», a spus președintele ALDE Vaslui.

Concluziile în urma celor trei întȃlniri de lucru regionale, pe care Daniel Olteanu le-a ținut în numai o lună de la preluarea președinției ALDE Vaslui, vor fi trase în cadrul ședinței Biroului Politic Teritorial ALDE Vaslui, care va avea loc în cursul acestei săptămȃni. Tot atunci va fi analizată atent situația politică a fiecărei zone din județ, se vor centraliza demersurile din fiecare comunitate și se vor stabili noi direcții de lucru.

«Avem, în acest moment, o radiografie a tuturor organizațiilor locale ALDE de la nivelul județului Vaslui, și, alături de colegii din conducerea județeană, voi analiza toate datele care au rezultat în urma întȃlnirilor de lucru de la Vaslui, Huși și Bȃrlad. Mă interesează să aflăm care ne sunt punctele forte și cele vulnerabile, unde anume trebuie să venim rapid cu soluții pentru ca, în 2020, să avem parte numai de rezultate bune și foarte bune. O concluzie preliminară este că există premise de creștere în majoritatea localităților, dar asta implică eforturi constante și o agendă de lucru încărcată pentru toți reprezentanții ALDE, în următorii doi ani», a mai spus Daniel Olteanu.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: