Home / Sport / Elevii din Ferești, cei mai buni fotbaliști din județ la Cupa Satelor

Elevii din Ferești, cei mai buni fotbaliști din județ la Cupa Satelor

Școala din Ferești și-a câștigat dreptul de a participa la faza zonală, după ce a fost cea mai bună echipă vasluiană din cadrul proiectului “Cupa Satelor”.

La prima ediție a competiției s-au înscris peste 10.000 de copii cu vârsta de cel mult 13 ani din satele și comunele României. La Vaslui au participat aproape 1.000 de copii, care au jucat pentru 50 de echipe, din 43 de comune.

Federația Română de Fotbal (FRF) a demarat acest proiect cu scopul de a atrage copii care să împărtășească pasiunea și talentul lor pentru fotbal în faze locale, regionale și finale, toate organizate în mediul rural. Competiția este organizată împreună cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, dar este finanțată integral de FRF.

La nivelul județului Vaslui responsabilă cu organizarea a fost Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui, cu sprijinul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJFIR), prin directorul Alin Trifu, sub egida FRF. Etapa județeană a avut loc ieri, pe stadionul comunei Văleni. Podiumul a fost completat de Școala Iana și Școala Voinești. Școala Botești a primit mențiune.

La festivitatea de premiere au participat președintele FRF, Răzvan Burleanu, însoțit de directorul de dezvoltare Ciprian Paraschiv, dar și o serie de primari, alături de subprefectul Mircea Gologan și vicepreședintele CJ, Ciprian Trifan. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: