Home / Justitie / GAZ EST trage un semnal de alarmă!

GAZ EST trage un semnal de alarmă!

ÎN ATENȚIA ABONAȚILOR GAZ EST S.A.

Având în vedere sesizările tot mai numeroase primite de la abonații noștri în ultima perioadă, prin care ne-au fost aduse la cunoștință practici la limita legalității adoptate de alți furnizori de energie, considerăm imperios necesară transmiterea următoarelor informații:

Salariații GAZ EST, care desfășoară activități specifice de citiri contoare, verificări și revizii instalații de utilizare, sunt echipați în uniforme de culoare galbenă având inscripționat numărul de marcă, sigla și denumirea GAZ EST. De asemenea, aceștia se legitimează în permanență cu act de identitate valabil și legitimație de serviciu, care conțin fotografia salariatului. Prin urmare, recomandăm cetățenilor, care primesc la domiciliu oferte din partea unor presupuși reprezentanți GAZ EST, să solicite acestora prezentarea legitimației de serviciu și a documentelor tipizate cu antet GAZ EST.

Totodată, considerăm necesară acordarea unei atenții sporite în semnarea documentelor puse la dispoziție de către reprezentanții respectivelor societăți, ținând cont de faptul că, sub pretextul unor solicitări de ofertă personalizată, au fost semnalate situații în care, odată cu semnarea unei cereri de ofertă, cetățenii au semnat, în necunoștință de cauză, solicitări de schimbare a furnizorului sau chiar noi contracte de furnizare.

Atragem atenția asupra caracterului ireversibil al documentelor semnate de către cetățeni în cadrul discuțiilor cu aceste persoane. Compania GAZ EST nu poate schimba consecințele comerciale care derivă din contractarea serviciilor prestate de alți furnizori de energie în urma unor astfel de practici.

Vă mulțumim că ați ales oferta GAZ EST și vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a vă merita încrederea și în continuare.

Conducerea

About Tehno Redactor

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: