Home / Sport / Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui sunt ca și calificați la Turneul “Valoare”

Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui sunt ca și calificați la Turneul “Valoare”

Handbaliștii juniori 2 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au reușit sâmbătă cea de-a cincea victorie consecutivă în Campionatul Național. Elevii profesorului Liviu Gugleș au fost din nou la înălțime și au reușit să își adjudece victoria, în ciuda faptului că la pauză erau conduși cu un gol, scor 14 – 15. În cele din urmă a fost 31 – 27 pentru LPS Vaslui, care nu mai poate rata calificarea la Turneul “Valoare”, unde merg primele trei clasate din fiecare serie.

Vasluienii au 14 puncte, cu șase mai multe decât LPS Iași și LPS Suceava, ocupantelor locurilor doi și trei și cu șapte puncte mai mult decât LPS Piatra Neamț, care a jucat însă cu două meciuri mai puțin. Au mai rămas de disputat patru etape din sezonul regulat, însă toate combatantele de pe podium vor sta în câte o etapă. Pentru ca echipa județului nostru să rateze calificarea ar trebui să aibă un loc un scenariu fantasmagoric. Vasluienii să piardă toate cele trei partide rămase, iar ocupantele locurilor doi și trei să aibă un parcurs perfect. Lucru imposibil însă, deoarece LPS Suceava și LPS Iași se vor înfrunta în meci direct în ultima etapă.

LPS Piatra Neamț va reuși probabil să obțină cel puțin un punct din cele două partide restante, singura înfrângere a acestora fiind provocată de elevii lui Gugleș, la mare luptă. Datorită golaverajului superior nemțenii sunt și ei în cărți pentru calificarea pe tabloul superior.

LPS Vaslui va da piept sâmbătă cu LPS Suceava și va obține matematic calificarea la Turneul “Valoare” dacă nu pierde. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: