Home / Social / Bogos, patronul firmei Vanbet, și-a încreștinat copilul care a avut 99 de nași

Bogos, patronul firmei Vanbet, și-a încreștinat copilul care a avut 99 de nași

Botez inedit. Sâmbătă, 10 noiembrie, Fănel Bogos, binecunoscut om de afaceri bârlădean, și-a încreștinat cel de-al cincilea copil al său.

Mihail a avut parte de un botez cu care puțini copii sunt binecuvântați. Pentru că evenimentul a avut loc în an centenar, fericitul tătic a vrut ca fiul său să aibă atâția nași câți ani se împlinesc la 1 Decembrie, când s-a realizat Marea Unire. Nu au fost chiar 100, ci doar 99, pentru că o doamnă a botezat singură. Botezul a avut loc la biserica din Gara Banca, lăcaș în care abia au încăput nașii copilului, respectiv cumătrii părinților lui Mihail.

Cei prezenți s-au minunat de ineditul evenimentului, chiar și pentru nași fiind o premieră, întrucât niciodată n-au participat alături cu alte zeci de perechi la încreștinarea unui copil. Printre nași s-au aflat și câțiva preoți, din parohii diferite.

Evenimentul a fost unul tradițional 100%, lumânările nașilor fiind ornate cu flori și panglici tricolore și absolut toți au purtat costume populare. Petrecerea, care s-a mutat la restaurantul pe care afaceristul îl are în Gara Banca, a fost plină de surprize. Elementele tradiționale au fost prezente atât în ornarea sălii, cu baloane și steaguri tricolore, cât și în meniul pur românesc. Invitații la botez nu au fost obligați să poarte costume populare, dar ursitoarele au înlocuit rochiile diafane din mătăsuri cu iile noastre românești și cu fustele cu fote. S-a dansat pe muzică de petrecere, iar artistul invitat să cânte nu a fost un interpret de muzică populară, ci îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe, al cărei tată este preot. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

Bătrânii și persoanele izolate la domiciliu, ajutate cu alimente de către Episcopia Hușilor

Bătrânii care nu se pot deplasa și persoanele izolate ...

Două fete dispărute dintr-un centru din Bârlad al Protecției Copilului, găsite hoinărind prin Tecuci

Două fete de 13 și 16 ani, aflate în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: