Home / Sport / Etapă perfectă pentru Racova Pușcași, care a luat avânt în fruntea Ligii a IV-a

Etapă perfectă pentru Racova Pușcași, care a luat avânt în fruntea Ligii a IV-a

Liderul Ligii a IV-a de fotbal, Racova Pușcași, a fost singura echipă de pe podium care a luat toate punctele puse în joc în etapa a X-a, distanțându-se la trei puncte de ocupantele locurilor doi și trei. AS Hușana Huși și CSM FC Vaslui s-au anulat reciproc, scor 1 – 1, după ce galben-verzii deschiseseră scorul încă din minutul 5. Golul izbăvitor al hușenilor a venit în prelungiri, în minutul 93.

Atletic Club Bârlad și Flacăra Muntenii de Sus au făcut spectacol, într-un meci cu patru goluri, care s-a terminat de asemenea nedecis. A fost 2 – 2, după ce muntenarii conduceau la pauză cu 1 – 0. Un rezultat care nu ajută nicio echipă, ambele trăgând pentru un loc pe podium.

FC Vulturești a reușit o victorie convingătoare, scor 5 – 1 cu Sporting Bârlad, motiv pentru care a urcat un loc în clasament și e la doar trei puncte de locul doi.

FC 2007 Gârceni e la un pas de intrarea în zona de play-off, după ce a reușit să o învingă cu 1 – 0 pe Juventus Fălciu. A egalat-o e ocupanta locului opt, FC Rapid Brodoc, datorită faptului că aceasta a pierdut în deplasarea de la Vitis Șuletea, scor 4 – 0.

Racova Pușcași e lider în Liga a IV-a, cu 24 puncte. Pe doi se clasează AS Hușana Huși cu 21 puncte. Podiumul e completat de CSM FC Vaslui, tot cu 21 puncte, dar golaveraj mai slab. Urmează FC Vulturești, cu 18 puncte. Pe cinci și șase se clasează Atletic Bârlad și Flacăra Muntenii de Sus, cu 16, respectiv 15 puncte. Locul șapte este ocupat de Vitis Șuletea, cu 14 puncte. Urmează FC Rapid Brodoc și FC Gârceni, ambele cu 13 puncte. Pe locul 10 se clasează ACS Moara Domnească, cu 6 puncte. Ocupanta locului 11 este Sporting Bârlad, care are 5 puncte. Lanterna roșie Juventus Fălciu are 4 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: