Google+
Home » Administratie » Contribuabilii vasluieni sunt așteptați la Finanțele Publice

Contribuabilii vasluieni sunt așteptați la Finanțele Publice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui (AJFP) găzduiește miercuri, 21 noiembrie, de la ora 11.00, o întâlnire cu contribuabilii din județ. Evenimentul va avea loc în sala de ședințe din incinta instituției, la etajul II.

Vasluienii vor primi clarificări și îndrumări referitoare la aplicarea legislației în domeniul fiscal. Astfel, vor fi prezentate următoarele subiecte: Regimul fiscal aplicabil veniturilor din drepturi de proprietate intelectuală și veniturilor din activități independente realizate in baza contractelor de activitate sportivă; Aplicarea OUG nr.89/2018 privind unele măsuri fiscal – bugetare si pentru modificarea și completarea unor acte normative; Case de marcat – facilități, obligații, termene precum și calendarul obligațiilor de declarare și plată aferente lunii noiembrie 2018.

Contribuabilii interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile de pe site-ul ANAF aici, sau prin intermediul Call Center-ului, apelând numărul de telefon + 4 031.403.91.60. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: