Home / Sport / Handbalistele junioare 3 de la LPS Vaslui arată că merită să participe la Turneul “Valoare”

Handbalistele junioare 3 de la LPS Vaslui arată că merită să participe la Turneul “Valoare”

Echipa de handbal junioare 3 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui joaca bine, lucru care s-a văzut din plin sâmbătă, când a învins la 12 goluri în deplasarea de la LPS Piatra Neamț, scor 15 – 27. Vasluiencele aveau un avantaj confortabil încă de la pauză, când adversarele erau la 9 goluri în urmă, scor 6 – 15.

Vasluiencele au șanse mari să participe la Turneul “Valoare”, acolo unde se califică primele trei echipe din fiecare grupă geografică. LPS Vaslui ocupă momentan ultimul loc de pe podium, cu un avantaj considerabil față de ocupanta locului patru, care are cu cinci puncte mai puțin. Reprezentanta județului nostru are șanse însă chiar să termine pe primul loc. Momentan este la două puncte de lider și unul singur față de ocupanta locului doi.

CSS Bacău e lider în seria A a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru Junioare 3, cu 22 de puncte. Pe locul doi se află CS OK Sport Onești, cu 21 de puncte și LPS Vaslui completează podiumul, cu 20 de puncte. Urmează două echipe cu câte 15 puncte: CSS Tg. Neamț și LPS Iași. Pe locul șase se clasează LPS Piatra Neamț, cu 13 puncte. LPS Roman și CSS Bacău 2 au ambele câte 12 puncte. Pe 9 este HC Buhuși, cu 9 puncte. Lanterna roșie Știința Miroslava Iași are 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: