Google+
Home » Justitie » Arestați preventiv, după ce au furat unelte de tâmplărie în valoare de aproape 4.000 de lei

Arestați preventiv, după ce au furat unelte de tâmplărie în valoare de aproape 4.000 de lei

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a trei persoane cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Vaslui, bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Cei trei, însoțiți de un minor în vârstă de 14 ani, au pătruns în dimineața zilei de 28 octombrie prin efracție în incinta unei societăți comerciale din localitatea Vaslui și au sustras mai multe unelte de tâmplărie. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei este de aproximativ 3.900 lei.

Împotriva celor trei persoane majore a fost luată, miercuri, măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar ieri Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 29 de ani pentru 30 de zile. Celelalte două persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Pentru a preveni comiterea unor astfel de infracțiuni, polițiștii fac o serie de recomandări. Dotați societățile pe care le administrați cu un sistem viabil de alarmă. Montați în punctele sensibile ale spațiilor comerciale un grilaj solid care să împiedice pătrunderea hoților în interior. Este recomandat ca ușa de acces în spațiul comercial să fie prevazută cu un sistem de protecție tip clopot care să protejeze lacătul și să îngreuneze activitatea infracțională a hoțului. Apelați la serviciile unei societăți de pază și intervenție rapidă. Angajați pe timpul nopții un paznic. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: