Google+
Home » Invatamant » Clubul Rotary Bârlad premiază performanța școlară

Clubul Rotary Bârlad premiază performanța școlară

de Mihaela NICULESCU

Clubul Rotary Bârlad organizează săptămâna viitoare o nouă gală a performanței școlare. Pe 23 noiembrie, ora 19.00, în sala Teatrului „Victor Ion Popa”, Clubul Rotary Bârlad va acorda premii tuturor elevilor cu rezultate deosebite la învățătură. Evenimentul, ajuns la a XVII-a ediție, urmărește stimularea și premierea performanței actului educațional în rândul tinerei generații.

Premierea elevilor olimpici dar și a celor cu rezultate excelente la diferite concursuri internaționale va fi făcută cu banii strânși din vânzarea biletelor la spectacolul „Amanta”, o adaptare după celebra lucrare „Încurcă – lume” de A. de Hertz, jucat de actorii Teatrului „Principal” din București, la invitația Clubului Rotary. Organizatorii spun că jumătate din bilete au fost deja vândute, rămânând locuri doar la balcon.

Dacă doriți să sprijiniți performanța școlară bârlădeană, puteți participa la activitatea caritabilă a celor de la Rotary Bârlad și în acelașii timp să vizionați și un spectacol bun, susținut de o trupă de excepție.

Din distribuție fac parte Magda Catone, Monica Davidescu, Tania Pop, Eugenia Șerban, Ovidiu Cuncea, Armand Calotă, Dorin Andone și Gabriel Pătru. Regia spectacolului aparține lui Armand Calinovici, iar scenografia este semnată de Mirela Maria Niculescu.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: