Google+
Home » Invatamant » Inspectoratul Școlar Vaslui sărbătorește jumătate de secol de existență

Inspectoratul Școlar Vaslui sărbătorește jumătate de secol de existență

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui aniversează, sâmbătă, semicentenarul existenței instituției, eveniment marcat printr-o zi a porților deschise pentru public, precum și o întâlnire între foștii și actualii inspectori și cu participarea autorităților județene și locale. Nu vor lipsi discursurile și momentul festiv, în cadrul căruia se vor acorda diplome și plachete aniversare.

Sărbătoare mare, la acest sfârșit de săptămână, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui. Instituția va marca împlinirea a jumătate de secol de existență printr-o serie de momente unice, cum ar fi întâlnirea dintre actualii inspectori școlari cu cei care au ocupat aceste funcții în trecut, unii chiar și înainte de 1990. Într-o primă fază, invitații vor putea vizita birourile și sediul inspectoratului, recent renovat de actuala conducere a instituției.

Festivitatea de sâmbătă este destinată exclusiv întâlnirii inspectorilor actuali cu autoritățile locale și județene și foștii inspectori. Va fi un moment emoționant, pe care noi îl așteptăm cu mare drag. Practic, în sediul nostru, va avea loc o întâlnire de suflet, în care vom aborda subiecte și din trecut și din prezent cu colegii noștri. Fără niciun fel de patimă sau vreo frustrare, am invitat pe absolut toți colegii noștri, iar cei care ne onorează o se le mulțumim în mod deosebit și în cadru festiv”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

După discuțiile de la ISJ, invitații vor merge în amfiteatrul Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui, acolo unde va avea loc un spectacol oferit de Palatul Copiilor și un moment festiv de înmânare de diplome și plachete. Desigur, nu vor lipsi nici discursurile oaspeților Inspectoratului Școlar. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: