Google+
Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni, neînvinși în prima etapă a Circuitului Regional de MiniRugby Moldova Sud

Rugbyștii bârlădeni, neînvinși în prima etapă a Circuitului Regional de MiniRugby Moldova Sud

Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Bârlad a reușit să își surclaseze duminică adversarele la toate categoriile din cadrul Circuitului Regional de MiniRugby Moldova Sud. Bârlădenii au reușit la prima etapă, reprogramată, să obțină patru victorii și o remiză.

Parcursul acestora după cele patru etape disputate până acum este aproape perfect. Din 20 de meciuri disputate de CSȘ Bârlad, la toate categoriile de vârstă, a câștigat 16, a remizat în două partide și a suferit doar două înfrângeri. Nu am inclus în acest calcul parcursul unei a doua echipe bârlădene la categoria U12, în etapa a treia, care a scos o remiză în fața celor de la ASȘ Tanacu și a fost învinsă de CSȘ Bârlad 1.

La Under 10 bârlădenii au învins cu 25 – 0 formația CSȘ Focșani și a remizat cu SCM Gloria Buzău, scor 10 – 10. La această categorie de vârstă CSȘ Bârlad are patru victorii, o remiză și o înfrângere. Bârlădenii nu au participat la etapa a IV-a. În etapa a III-a CSȘ Bârlad învins-o cu 20 – 10 pe SCM Gloria Buzău și cu 20 – 5 pe CSȘ Focșani. În celălalt meci SCM Gloria Buzău a învins-o pe CSȘ Focșani cu 20 – 15. Buzoienii sunt principalii contracandidați pentru primul loc la general, în etapa a doua cele două echipe duelându-se de două ori, cu o victorie de fiecare parte. CSȘ Bârlad a învins cu 6 – 1, iar SCM Gloria Buzău cu 4 – 1.

Etapa I a competiției nu a programat meciuri la categoria de vârstă U12, la fel ca în etapele II și IV. Bârlădenii au reușit rezultate bune în etapa a III-a, când au angrenat în competiție două echipe. CSȘ Bârlad 1 a învins cu 15 – 5 pe ASS Tanacu și cu 10 – 5 pe CSȘ 2 Bârlad. Echipa a doua a bârlădenilor a reușit să scoată un rezultat de egalitate, 5 – 5, în fața celor de la ASS Tanacu.

La Under 14 CSS Bârlad a reușit duminică victorii pe linie. Au trecut de CSȘ Focșani cu 30 – 0, de CSȘTecuci cu 15 – 5 și de SCM Gloria Buzău cu 40 – 5. Palmaresul bârlădenilor la această categorie de vârstă cuprinde zece victorii, o remiză și o înfrângere. În etapa a patra CSȘ Bârlad a învins pe rând echipele CSS Tecuci (7 – 0), CSȘ Focșani (7 – 1) și SCM Gloria Buzău (6 – 3). În cazul meciurilor cu focșănenii și buzoienii CSS Bârlad a obținut în etapa a treia victorii la indigo cu cele din etapa a doua. Același deznodământ a fost și în partida cu CSS Tecuci, doar că de această dată adversara nu a mai punctat deloc, în etapa a doua rezultatul fiind 7 – 2 pentru CSȘ Bârlad. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: