Google+
Home » Sport » Ancient! Pro II a fost și mai ofertant față de prima ediție, spre deliciul publicului bârlădean

Ancient! Pro II a fost și mai ofertant față de prima ediție, spre deliciul publicului bârlădean

Iubitorii de arte marțiale din Bârlad au asistat vineri la Ancient! Pro II, Gală de Brazilian Jiu – Jitsu prin Submission. Turneul, care a avut loc la Teatrul „Victor Ion Popa” Bârlad, a fost considerat un real succes de specialiștii în domeniu. Organizarea a fost asigurată de „Fight Club Titans” Bârlad și Daos Combat Academy, aparținând de ICON România, în parteneriat cu Asociația Pro BJJ. Evenimentul a fost transmis LIVE integral de cotidianul nostru. Cei care au ratat transmisiunea live au posibilitatea de a viziona înregistrarea pe site-ul nostru: estnews.ro.

Ancient! Pro este primul concept din România pe brazilian jiu-jitsu și grappling submission only. Învingătorul este desemnat doar prin finalizare (submission), nefiind acordate puncte. Ediția a II-a a avut in deschidere trupa Got X, după care au urmat șapte meciuri under card și șapte meciuri main card. Luptele au fost gi (cu kimono) și no gi. Am avut parte de meciuri foarte echilibrate, între sportivi de la numeroase cluburi din țară, dar și din Republica Moldova. Cap de afiș a fost superfightul veteranului Tolea Ciumac, adversarul acestuia fiind Tiberiu Popa, de la Absoluto Iași.

Față de ediția trecută, când au fost puse în joc doar trei centuri Anicent! Pro, de această dată lupta s-a dat pentru cinci. Ca noutăți mai precizăm decernarea trofeului pentru cea mai rapidă submisie și cea mai frumoasă tehnică.

“Fight Club Titans” Bârlad a fost reprezentat de patru sportivi. Alberto Diea a concurat la categoria 12 ani, -44 kg, no gi și a reușit să câștige confruntarea în prelungiri prin armbar. Ionuț Volin Rotaru a reușit și el să submită și să își adjudece trofeul, la categoria -70 kg, no gi. Ionuț Broștic a participat la categoria -70 kg no gi și nu a reușit să câștige. Marius Cordaș a participat la categoria -80 kg gi și a fost de asemenea învins. Menționăm că Broștic și Cordaș au participat și la prima ediție, când au ieșit învingători.

Mă bucură faptul că am reușit să organizăm a II-a ediție și că devine o tradiție pentru Bârlad să găzduiască acest invitațional de succes. Bârlădenii și cei care au venit din țară pentru a asista la această gală au avut parte de un eveniment invitational unic in România. Au fost meciuri disputate, foarte spectaculoase. Mulțumim celor care ne-au sprijinit in realizarea evenimentului”, a declarat pentru Est News Marian Rădoi, antrenor la “Fight Club Titans” Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: