Home / Sport / CSM FC Vaslui a urcat pe doi în Liga a IV-a, după ce a spulberat Atletic Bârlad

CSM FC Vaslui a urcat pe doi în Liga a IV-a, după ce a spulberat Atletic Bârlad

Schimbare pe podiumul Ligii a IV-a, după ce hușenii s-au împiedicat în deplasarea de la Juventus Fălciu, scor 0 – 0. De acest rezultat a profitat din plin CSM FC Vaslui, care a urcat pe locul doi în clasament, grație victoriei obținute autoritar în fața celor de la Atletic Bârlad, scor 7 – 0.

Liderul Racova Pușcași a reușit un nou tur de forță și s-a impus clar în confruntarea cu Vitis Șuletea. După ce la pauză aveau un avantaj steril de un gol, aceștia au mai scuturat plasa de două ori, scor final 3 – 0.

FC Vulturești s-a apropiat la doar un punct de podium, însă a tremurat serios pentru victorie. Ocupanta locului patru a fost condusă la pauză cu 2 – 0 de FC Rapid Brodoc. Repriza secundă a fost însă una diametral opusă, iar oaspeții s-au impus în cele din urmă cu 3 – 2.

Sporting Bârlad a reușit să ia o gură de aer și păstrează speranțe pentru evadarea din subsolul clasamentului. Victoria obținută în fața celor de la FC Gârceni este una crucială, deoarece o plasează la doar cinci puncte în spatele ocupantei locului opt, ultimul calificabil în play-off.

Flacăra Muntenii de Sus a urcat un loc în clasament, grație victoriei categorice obținute cu ACS Moara Domnească, scor 8 – 1 (3 – 1).

Racova Pușcași e lider în Liga a IV-a, cu 27 de puncte. Pe doi se clasează CSM FC Vaslui, cu 24 de puncte. Podiumul e completat de AS Hușana Huși, cu 22 puncte. Urmează FC Vulturești, cu 21 puncte. Pe cinci și șase se clasează Flacăra Muntenii de Sus și Atletic Club Bârlad, cu 17, respectiv 16 puncte. Locul șapte este ocupat de Vitis Șuletea, cu 14 puncte. Urmează FC Rapid Brodoc și FC Gârceni, ambele cu 13 puncte. Pe locul 10 se clasează Sporting Bârlad, cu 8 puncte. Ocupanta locului 11 este ACS Moara Domnească, care are 6 puncte. Lanterna roșie Juventus Fălciu are 5 puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: