Google+
Home » Justitie » A încercat să șterpelească bani și țigări, dar a fost prins de un agent de pază

A încercat să șterpelească bani și țigări, dar a fost prins de un agent de pază

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Voinești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Acesta a pătruns duminică seară într-o societate comercială din incinta unei piețe agro-alimentare din municipiul Vaslui și a sustras 80 de țigarete și suma de 90 de lei. În timp ce se afla în interiorul clădirii, acesta a fost surprins și imobilizat de către un agent de pază care a solicitat imediat intervenția poliției.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Polițiștii oferă o serie de recomandări pentru vasluienii care au firme, pentru protecția optimă a acesteia. Conform acestora este necesar să instalați un sistem de alarmă contra efracției și asigurați-vă că acesta este pus în funcțiune. Montați un sistem de supraveghere și înregistrare video. Conectați sistemul de alarmare la un dispecerat de monitorizare. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: