Home / Sport / Gimnastele de la CSS Bârlad, pe podium la Campionatul Național Individual al Junioarelor III, II si I

Gimnastele de la CSS Bârlad, pe podium la Campionatul Național Individual al Junioarelor III, II si I

Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Bârlad a reușit trei clasări pe podium la Campionatul National Individual al Junioarelor III, II si I, competiție care a avut loc weekendul trecut. Bârlădencele au obținut în Sala Polivalentă din Deva două medalii de argint și una de bronz.

La competiție au participat peste 90 de gimnaste, de la 23 de cluburi din țară. Din delegația bârlădeană au făcut parte șase sportive, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

Una dintre medalii a fost cucerită de Daniela Trică (14 ani, junioară I, nivel 6), care se pregătește de doi ani la Centrul Național Olimpic de Pregatire a Senioarelor Deva si face parte din lotul olimpic al României, dar continuă să reprezinte Bârladul în competițiile sportive. Aceasta a obținut argintul la bârnă, cu 13.350 de puncte.

Dintre sportivele pregătite la Bârlad de profesorii Ana Maria Iordache și Liviu Iordache au urcat pe podium Amalia Puflea și Anastasia Balaur. Amalia (11 ani, junioară II, nivel 3) a luat argintul la bârnă, cu punctajul 14.150. Medalia de bronz a fost obținută de Anastasia Balaur (10 ani, junioară III, nivel 2). Aceasta a avut al treilea rezultat la sărituri, cu 11.100 de puncte. Au mai participat la Campionatul National Individual al Junioarelor III, II si I de la Deva bârlădencele Bianca Balan, Ilinca Balan și Ioana Balan.

În finala de la Individual Compus Daniela Trica a fost aproape de a urca pe podium, clasându-se pe patru, cu 51.800 de puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: