Home / Justitie / Mai multe mașini au ajuns în decor, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic de iarnă

Mai multe mașini au ajuns în decor, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic de iarnă

Mai multe mașini au derapat, luni, pe drumurile din județul Vaslui, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, accidentele producându-se pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic.

Pe DN 2F, pe raza comunei Laza, o mașină de teren, neechipată cu cauciuri de iarnă, a derapat, șoferul rămânând încarcerat. La fața locului a fost trimisă o mașină de descarcerare cu șapte subofițeri.

„Conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, a derapat și a părăsit partea carosabilă, nefiind rănit. A fost sancționat cu amendă de 1.305 de lei și i-a fost reținut certificatul de înmatriculare, pentru că mașina cu care se deplasa nu era echipată corespunzător”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui,

Un alt incident a fost înregistrat la Puiești,pe DJ 243, unde a derapat un microbuz de transport persoane, care efectua curse pe ruta Vaslui – Dragomirești – Bârlad, având șase persoane la bord. Șoferul, un bărbat de 58 de ani, din Bârlad, nu consumase alcool și avea mașina echipată corespunzător. În urma incidentul nu s-au înregistrat victime, a precizat sursa citată.

Alte două evenimente s-au petrecut pe DN 24A, care face legătura dintre Vaslui și Iași. Un TIR înmatriculat în județul Ilfov, al cărui șofer a frânat brusc, a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile. De asemenea, o mașină a intrat într-un șanț, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic. Din niciunul dintre cele două accidente nu au rezultat victime.

Prefectul Eduard Popica a anunțat că pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă și le-a recomandat șoferilor să-și echipeze mașinile corespunzător. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: