Home / Justitie / Mai multe mașini au ajuns în decor, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic de iarnă

Mai multe mașini au ajuns în decor, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic de iarnă

Mai multe mașini au derapat, luni, pe drumurile din județul Vaslui, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, accidentele producându-se pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic.

Pe DN 2F, pe raza comunei Laza, o mașină de teren, neechipată cu cauciuri de iarnă, a derapat, șoferul rămânând încarcerat. La fața locului a fost trimisă o mașină de descarcerare cu șapte subofițeri.

„Conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, a derapat și a părăsit partea carosabilă, nefiind rănit. A fost sancționat cu amendă de 1.305 de lei și i-a fost reținut certificatul de înmatriculare, pentru că mașina cu care se deplasa nu era echipată corespunzător”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui,

Un alt incident a fost înregistrat la Puiești,pe DJ 243, unde a derapat un microbuz de transport persoane, care efectua curse pe ruta Vaslui – Dragomirești – Bârlad, având șase persoane la bord. Șoferul, un bărbat de 58 de ani, din Bârlad, nu consumase alcool și avea mașina echipată corespunzător. În urma incidentul nu s-au înregistrat victime, a precizat sursa citată.

Alte două evenimente s-au petrecut pe DN 24A, care face legătura dintre Vaslui și Iași. Un TIR înmatriculat în județul Ilfov, al cărui șofer a frânat brusc, a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile. De asemenea, o mașină a intrat într-un șanț, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic. Din niciunul dintre cele două accidente nu au rezultat victime.

Prefectul Eduard Popica a anunțat că pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă și le-a recomandat șoferilor să-și echipeze mașinile corespunzător. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: