Google+
Home » Social » Cursa nebună pe străzile Vasluiului a unui șofer beat criță s-a încheiat după ce s-a izbit într-o mașină condusă de un om nevinovat

Cursa nebună pe străzile Vasluiului a unui șofer beat criță s-a încheiat după ce s-a izbit într-o mașină condusă de un om nevinovat

Un șofer de 20 de ani, din Albești, a provocat un accident în apropiere de cimitirul din municipiul Vaslui, pe fondul consumului de alcool și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, respectiv carosabil acoperit cu polei. Din fericire, deși impactul violent cu an alt autoturism a condus inclusiv la deschiderea airbagurilor, nicio persoană aflată în cele două mașini nu a suferit leziuni grave.

Euforia unui tânăr de 20 de ani care a băut mai multe beri într-un restaurant din Vaslui până după miezul nopții se putea termina tragic. Albeșteanul s-a urcat la volanul mașinii sale și a pornit într-o cursă nebună pe drumul de lângă cimitir care duce spre Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui. Numai că, la un moment dat, într-o pantă abruptă, care probabil l-a determinat să apese și mai tare pedala de accelerație, a pierdut controlul asupra direcției, mai ales că partea carosabilă era acoperită parțial și cu polei. În consecință, a ajuns cu mașina pe sensul opus de mers unde a intrat în plin într-un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din Codăești care, în ciuda intenției sale de a evita impactul, nu a reușit acest lucru.

”Coliziunea dintre cele două autoturisme nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest a celor doi conducători auto, s-a constatat că șoferul de 20 de ani care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,33 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii i-au reținut permisul de conducere tânărului din Albești și l-au amendat cu suma de 2.175 de lei pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și neadaptarea vitezei la condițiile de trafic. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: