Home / Administratie / Mobilizare exemplară la Vaslui: trotuarele și străzile, curățate ”la foc automat” de Goscom

Mobilizare exemplară la Vaslui: trotuarele și străzile, curățate ”la foc automat” de Goscom

Operatorul local de salubritate a interveni, marți, în forță pentru a curăța străzile și trotuarele din Vaslui de zăpadă, având în vedere că se anunță noi ninsori pentru zilele următoare. În unele zone, s-a acționat inclusiv cu forțe speciale de la Penitenciarul Vaslui, instituție cu care Goscom are încheiat un contract de colaborare.

Peste 90 de angajați ai societății Goscom, la care se adaugă și zeci de beneficiari ai ajutorului minim garantat, au umplut trotuarele din municipiul Vaslui pentru a îndepărta zăpada depusă la începutul acestei săptămâni. Primele vizate pentru deszăpezire au fost trotuarele străzilor principale, cum ar fi cele de pe Ștefan cel Mare, Traian, Republicii, Donici și Nicolae Iorga, dar și cele din preajma unităților de învățământ. În sprijinul echipelor operatorului local de salubritate și a celor de la Legea 416 au venit și o parte din deținuții Penitenciarului Vaslui. Autoritățile au decis să apeleze și la forțele speciale, în condițiile în care pentru zilele următoare meteorologii au anunțat cantități mari de precipitații în zona noastră, în special sub formă de ninsoare. Astfel, s-a dorit curățarea cât mai rapidă a străzilor și trotuarelor pentru a nu se ajunge la blocaje.

Dacă în ziua în care ningea, Goscom a acționat cu prioritate pe străzile principale, ulterior a intervenit și între cvartalele de blocuri din municipiu, în zonele cu case precum și în suburbii. În aceste condiții, marți la prânz nu mai exista zonă în Vaslui în care să nu fi intervenit utilajele de deszăpezire. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

CJ Vaslui investește în dezvoltare 180 milioane de lei, prin cele 17 proiecte PNDL 2

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Criza de pubele a blocat preluarea serviciului de salubritate în zonele Vaslui și Bârlad

de Dănuț CIOBANU Preluarea de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: