Home / Social / Marș de conștientizare a greutăților întâmpinate de persoanele cu dizabilități, la Bârlad

Marș de conștientizare a greutăților întâmpinate de persoanele cu dizabilități, la Bârlad

Asociația “Sfântul Ștefan” Bârlad, filială a Ligii Naționale a Organizaților cu Personal Handicapat în Cooperația Meșteșugărească, marchează pe 3 decembrie Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități printr-un marș de conștientizare.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Poliția Locală Bârlad și urmărește sensibilizarea comunității, a opiniei publice, cu privire la integrarea persoanelor cu dizabilități în viața socială, culturală, economică, politică, precum și diminuarea fenomenului discriminatoriu și de excluziune pe toate palierele societății.

Asociația “Sfântul Ștefan” Bârlad îi invită pe bârlădeni să participe activ la acest eveniment, împărțind pliante cetățenilor, șoferilor auto, dar și autorităților, într-un marș de la Grădina Publică până la Biblioteca “Stroe S. Belloescu”. “Fii alături de noi. Exprimă-te prin fapte!”, este îndemnul organizatorilor.

Persoanele care doresc să participe sunt rugate să confirme prezența la numărul de de telefon 0742 500 352 sau la sediul asociației, situat pe str. Republicii, nr. 223. Participanții se vor aduna în fața Grădinii Publice din Bârlad începând cu ora 12.30, iar plecarea spre Biblioteca “Stroe S. Belloescu” va avea loc la ora 13.00. De la bibliotecă persoanele cu dizabilități și voluntarii se vor deplasa la sediul Asociației “Sfântul Ștefan” Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: