Home / Sport / Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au pierdut primul loc, dar sunt în cărți pentru Turneul Final

Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au pierdut primul loc, dar sunt în cărți pentru Turneul Final

Echipa de rugby Under 16 a Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Bârlad a început foarte bine campionatul și după primele trei etape avea un parcurs perfect, cu două victorii din tot atâtea partide disputate și cu două puncte bonus. Au urmat însă adevăratele teste, cu ocupantele locurilor doi și trei, iar bârlădenii nu au reușit să își păstreze invincibilitatea, pierzând fotoliul de lider.

CSȘ Bârlad a reușit să o surclaseze pe CSȘ Unirea Iași, scor 28 – 0, însă a pierdut cu CSȘ Gura Humorului, scor 10 – 38.

După disputarea a cinci etape în seria Moldova a Diviziei Naționale de Juniori Under 16 echipa bârlădeană ocupă locul doi, cu 15 puncte, la patru în urma celor de la CSȘ Gura Humorului. Podiumul e completat de CSȘ Unirea Iași, care a strâns o zestre de 11 puncte. Pe locul patru se clasează CSS Tecuci, cu 5 puncte. Lanterna roșie CTTV Galați are 0 puncte.

În faza următoare a competiției vor participa primele două clasate din zona Moldova și ocupantele locurilor 1 – 4 din zona Muntenia. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: