Home / Administratie / Schimbarea la față a municipiului Vaslui: brad și instalații nou-nouțe, pentru sărbători!

Schimbarea la față a municipiului Vaslui: brad și instalații nou-nouțe, pentru sărbători!

Centrul municipiului Vaslui va avea o față nouă de sărbătorile de iarnă, alta în comparație cu anii trecuți, în condițiile în care primăria a achiziționat decoruri hibernale noi, cu instalații multicolore și un brad de Crăciun pe măsură. Montarea decorurilor a început deja și se speră definitivarea acțiunii până în jurul sărbătorii de Moș Nicolae.

Locuitorii municipiului reședință se vor bucura și în acest an de o atmosferă feerică de sărbători, cu decoruri pe care nu le-au mai văzut, cel puțin în zona centrală a orașului. Așa cum și-a obișnuit populația, autoritățile vor schimba decorurile în Piața Civică, inclusiv pe cel al tradiționalului brad de Crăciun care va fi amplasat în aceași locație. De altfel, montarea pe stâlpi a decorațiunilor a început deja, dinspre zonele periferice spre centru.

Încercăm, așa cu s-a întâmplat în fiecare an, să facem ceva discret și elegant, nu pompos și cu resurse cheltuite inutil. Sperăm ca până în jurul datei de 6 decembrie să finalizăm montarea tuturor decorurilor hibernale în întreg orașul”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Bradul tradițional de Crăciun din centrul municipiului va fi adus în acest an de către societatea Goscom din județul Bacău. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Municipiul Vaslui este în sărbătoare. Trei zile de concerte, distracție și voie bună

de Dănuț CIOBANU Municipalitatea a ...

Trei tineri liceeni au condus, pentru o zi, Primăria Vaslui

de Dănuț CIOBANU Vineri, 16 ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: