Home / Administratie / Schimbarea la față a municipiului Vaslui: brad și instalații nou-nouțe, pentru sărbători!

Schimbarea la față a municipiului Vaslui: brad și instalații nou-nouțe, pentru sărbători!

Centrul municipiului Vaslui va avea o față nouă de sărbătorile de iarnă, alta în comparație cu anii trecuți, în condițiile în care primăria a achiziționat decoruri hibernale noi, cu instalații multicolore și un brad de Crăciun pe măsură. Montarea decorurilor a început deja și se speră definitivarea acțiunii până în jurul sărbătorii de Moș Nicolae.

Locuitorii municipiului reședință se vor bucura și în acest an de o atmosferă feerică de sărbători, cu decoruri pe care nu le-au mai văzut, cel puțin în zona centrală a orașului. Așa cum și-a obișnuit populația, autoritățile vor schimba decorurile în Piața Civică, inclusiv pe cel al tradiționalului brad de Crăciun care va fi amplasat în aceași locație. De altfel, montarea pe stâlpi a decorațiunilor a început deja, dinspre zonele periferice spre centru.

Încercăm, așa cu s-a întâmplat în fiecare an, să facem ceva discret și elegant, nu pompos și cu resurse cheltuite inutil. Sperăm ca până în jurul datei de 6 decembrie să finalizăm montarea tuturor decorurilor hibernale în întreg orașul”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Bradul tradițional de Crăciun din centrul municipiului va fi adus în acest an de către societatea Goscom din județul Bacău. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La Pogonești s-a finalizat rețeaua de canalizare

În comună s-au realizat mai ...

Concursul pentru încasatorii taxei de salubritate din Bârlad, o piatră de încercare chiar și pentru economiști

Exigență! Pentru că noul operator ...

Găgești: Investiții în educație, sănătate și infrastructură rutieră

Autoritățile locale modernizează comuna de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: