Home / Sport / CSM Vaslui se poate distanța la 11 puncte de ocupanta locului doi

CSM Vaslui se poate distanța la 11 puncte de ocupanta locului doi

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui are derby sâmbătă, când va juca în deplasare la ocupanta locului doi, CSU Galați. Momentan între cele două echipe există o prăpastie de opt puncte, care ar deveni și mai abruptă în cazul în care elevii lui Leonard Bibirig au câștig de cauză. Cum ocupantele locurilor trei și patru sunt la 12 puncte în urmă, indiferent de rezultatele înregistrate de acestea o victorie a CSM-ului ar duce-o la 11 puncte de ocupanta locului secund.

CSM Vaslui are opt victorii din tot atâtea partide disputate în Divizia A și este o echipă completă. Vasluienii au cea mai bună apărare din cele patru serii, cu doar 178 de goluri primite, o medie de 22,25 goluri pe meci și are al doilea atac, cu 292 de goluri marcate, o medie de 36,5 goluri pe meci. Etapa trecută reprezentanta județului nostru a făcut spectacol, reușind să înregistreze cea mai mare diferență de până acum, de 19 goluri, scor 46 – 27 cu CSU II Suceava.

CSU Galați e departe de a fi o sperietoare, învingând cu greu în ultima etapă, deși a avut un adversar modest. A surclasat-o pe lanterna roșie CSM Bacău la două goluri, scor 29 – 27, după ce la pauză era 15 – 15. În Divizia A a strâns cinci victorii, a remizat o dată și a pierdut de două ori. A capotat și în Cupa României, fiind eliminată din competiție, după 27 – 36 cu HCM Sighișoara, echipă tot din eșalonul secund.

CSM Vaslui e lider în seria A a Diviziei A cu 24 de puncte. Pe locul doi se află CSU Galați, cu 16 puncte. Urmează două echipe cu 12 puncte: CSU CNOT Brașov și CSU II Suceava. Pe cinci se clasează CSM Botoșani, cu 4 puncte. Lanterna roșie CSM Bacău are trei puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: