Home / Justitie / Polițistul Viziteu, care a împușcat mortal un șofer, a scăpat de arestul preventiv. Iată explicația avocatei polițistului!
Sursa foto: libertatea.ro

Polițistul Viziteu, care a împușcat mortal un șofer, a scăpat de arestul preventiv. Iată explicația avocatei polițistului!

Polițistul Mihai Viziteu, care a împușcat mortal un șofer după care a fugit cu pistolul în mână în Zona Industrială a municipiului Vaslui, a fost pus în libertate de Curtea de Apel București. Magistrații au admis contestația agentului de la Rutieră la măsura dispusă de Tribunalul București, cea de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

După câteva zile petrecute în ”beciul domnesc”, agentul Mihai Viziteu este din nou în libertate. Și asta după ce Curtea de Apel București a admis contestația formulată de polițist la măsura de arest preventiv dispusă de către Tribunalul București. Cu alte cuvinte, magistrații celei de-a doua instanțe au respins propunerea formulată de către Parchet.

Nu se impunea luarea vreunei măsuri privativă de libertate. Orice judecător dacă se uita pe dosar observa clar că nu a fost vorba de omor cu intenție indirectă, așa cum desfășoară în prezent cercetările procurorul de caz. Inclusiv din raportul de expertiză rezultă că este vorba de ucidere din culpă, prin acționarea involuntară a trăgaciului”, ne-a declarat Elena Zăpodeanu, avocatul polițistului Viziteu.

Agentul Mihai Viziteu a împușcat în primăvara acestui an un tânăr de 26 de ani pe care-l oprise în trafic. Șoferul a fugit din mașină, motiv pentru care polițistul a pornit în urmărirea sa. Ajuns din urmă, tânărul a fost împușcat în cap de Viziteu cu pistolul din dotare. Cercetat inițial de procurori pentru ucidere din culpă, polițistul este anchetat acum pentru omor, motiv pentru care s-a și cerut arestarea sa. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: