Google+
Home » Justitie » Teribilism fără margini: a șterpelit cheile de la mașina părinților, după care și-a tras șofer fără permis

Teribilism fără margini: a șterpelit cheile de la mașina părinților, după care și-a tras șofer fără permis

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au depistat și interceptat miercuri dimineață, pe strada Mihai Viteazul din localitate, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, care se deplasa sinuos.

La volanul autovehiculului se afla un tânăr din Blăgești, județul Vaslui, în vârstă de 16 ani, care nu poseda permis de conducere. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În mașină au mai fost depistați trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani.

Unul dintre pasageri, un tânăr de 15 ani din municipiul Bârlad, a sustras cheile de la mașina părinților săi și a încredințat-o tânărului din Blăgești, spre a fi condus pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „furt în scop de folosință” și „încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere”. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: